Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 22 z 22

Téma: Lagy - az nekolik sekund

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    15

    kontroloval jsem to programkem ThrottleWatch, ale vypadalo to v poho. po samotnem lagu - sekne se i ThrottleWatch - to ukazalo jen zvysenou aktivitu CPU (kolem80%), nic vic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od tony789 Zobrazit příspěvek
    kontroloval jsem to programkem ThrottleWatch, ale vypadalo to v poho. po samotnem lagu - sekne se i ThrottleWatch - to ukazalo jen zvysenou aktivitu CPU (kolem80%), nic vic.
    Ja uz fakt neviem... Skus otestovat RAMKY ak to nepomoze, skus poodpajat disky alebo PC okres len minimu behu (MBCPU+1RAM+1HDD+1VGA) a testuj to, ak vsetko prebehne oK, postupne dokladaj HW komponenty, kym nezistis, kde je pes zakopany...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    15

    ok, budu to tedy zkouset takto, snad na to prijdu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1

    Je možné, že se ti v tu dobu spouští nějáký program, plánovaná akce nebo si program chce stahovat aktualizace nebo tak něco. Podívej se do logových akcí. Zjisti, co tam teď máš navíc (HW,SW) od doby, kdy to ještě nedělalo a prověř to (třeba zkus odinstalovat to, co tam máš navíc).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Hmmm, rikal ze ma cistou instalaci XP, tak tim to nebude.

    Co tak zkusit prestat verit 40-ti stupnum a dat znovu pastu na chladic a znovu usadit CPU?

    A co kondiky na desce/v PSU? Nevybouluji se, nevytekaji nejake? Takhle myslim: http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=14301
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele KEOSAN
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    976

    Ako pise TRODAS.

    Moze ist o lokalne prehrievanie, zle nasadeny chladic.

    Alebo konflikt IRQ zariadni. Zprehadzat zariadenia, karty. Urobit update BIOSu. Eventualne problemova/vadna doska. Moze pomoct aj vypnutie nepotrebnych zariadeni /COM, LPT, infra atd atd/.

    Vo windows moze take sekanie este sposobit este aj sluzba obnovovanie systemu /mozno vypnut/, ked sa dostane do konfliktu s AV.

    Kazdopadne vhodne je to skusit s cistou instalaciou, ale pockat s aktualizaciami, ci ovladacmi. Mohla by to sposobovat nejaka aktualizacia, alebo zly ovladac. Skusit ovladace bud od vyrobcu dosky, alebo od vyrobcu cipsetu. Pred pokusmi so systemom/ovladacmi, by som si urobil zalohu systemu do image suboru /napr. cez Norton Ghost, Acronis True image a podobne.../.
    Naposledy upraveno uživatelem KEOSAN: 27-08-2008 v 21:56
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22

    66 66 je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    31

    Mal som ten isty problem na doske Asus A8V - VIA 8237 + Promise 378TX2+.
    Vyriesil som to vymenou SATA kabla. Problem mohol byt v konektore ale aj v kabli.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Lagy her
    Od robobobo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 09-06-2013, 18:13
  2. Linpack - vykon PC za par sekund
    Od Frog v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 123
    Poslední příspěvek: 15-10-2009, 06:07
  3. Windows XP: instal - proffesional - nejde kopirovat nekolik souboru
    Od Liutasil v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-06-2009, 23:10
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-01-2008, 09:32
  5. několik otázek
    Od kachel v sekci FIC Spectra aneb co Vás zajímá
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-10-2006, 13:11