Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Problémy s PC (HW/SW): 3patně jedoucí hry

Neregistrovaný (0)|15.4.2008 19:51
Jméno tazatele: paulios

Znění dotazu:
Dobrý den chtěl bych poradit Mám celkem dobré Pc, ale hry se mi tam sekají. nainstaloval jsem si fraps a mám maly fps,když grafické detaily snížím hra mi jede v pohodě(test i na zoo tycoon 2,roller coaster Tycoon 3,The sims 2,...),špatně mi to možná jede po nedávné přeinstalaci Pc.Jak bych to mohl dat zas dopořátku.

HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
2x Gr.karta 8800gt ,4gb ram,win. XP, case thermaltake shark, zdroj enermax 500,
husky14 (4214)|15.4.2008 20:19
A to PC si přeinstalovával ty? Máš tam všechny ovladače (MB, čipset, VGA)?
Sieben (513)|15.4.2008 22:20
Nainstaloval jsi ovladače k GK? Máš je správně nastavené v SLI?
A pak ovladače k MB...

Jaký používáš XP? 32/64bit? jaký jsi používal před reinstalací?

PS: dopořátku ... dopořádku = od slova pořádek... :thumb
Paulios (0)|17.4.2008 14:46
Kompl je od vánoc měl jsem tam vistu potom xp64 přeinstalovával jsem na vistu sekla se instalace tak jsem to nemohl spustit do visty a dal jsem to na přeinstal. teď mám win xp32 a disk rozdělený na dva jestli to s tím nějak souvisí. a od graf. karty tam mám ovladače a jinek newim snad ještě od zvukovky.
johny__g (6387)|17.4.2008 14:53
Ty systémy instaluješ z originálních CD? Nebo jsou to nějaké cracklé verze? Jestli ani nevíš jestli jsi tam dal ovladače nebo jak je instalovat, tak asi bude nejlepší když požádáš někoho kdo tomu trochu rozumí.
Martin_kukis (53)|17.4.2008 15:20
Seastava dle chudých informací vypadá pěkně. Ale co máš za ovladače grafiky??? funguje ti správně SLI ??? doporučuji Update BIOSU. na stránkách výrobců si stáhnout nové ovladače (Deska, Grafika, ... ). Pak už snad jen jestli se ti nepřehřívá některá komponenta (zjistíš ve speedfanu nebo jiné diagnostice). Případně zkus ještě prověřit disky zda nejsou něják zpomalené (HD Bench ... ). a dál by se vidělo ...
crasher.km (919)|17.4.2008 18:44
Viděl bych to ,že jsi tam nedal ovladače na chipset. Každopádně těch 32bit XP bych se zbavil a dej tam něco 64bitovýho ;)Jinak je ti zbytečný takový výkon.

Napiš co máš za desku,najdeme ti instalační drivery,snad to pomůže
Paulios (0)|17.4.2008 19:06
Jo pc mám crackly a zákl.deska je sus P5K