Pomozte mi prosim trapia ma BlueScreeny
Mam novy comp asi 3dni po nainstalovani win a programov mi fungoval bezproblemovo a potom z nicoho nic mi vyskocil bluescreen no po restartovani sa to opakovalo stale. preinstaloval som win dokonca som nainstaloval aj na iny disk ale nepomohlo. Zaujimave je ze mi tam vypisuje IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL stale to iste. prosim poradte co amm robit co to je. dik
Svedl bych to na ovladače. Nepíše se na tom BSODčku taky, který soubor ( ovladač ) tuto chybu vyvolal?
Že by konflikt IRQ? Zkus reset BIOSu, a poté v něm zakázat vše co nepoužívíš - COM, LPT, GAME port, nepoužívané řadiče, atd.
Tak až ti to znovu vyplivne BSODčko, zkus si všimnout všeho smysluplného, co by tam mohlo být napsané.
Ahoj,
todle bejvá nejčastějc přílišným přetaktováním, špatným časováním pamětí etc... Nepřetaktováváš? Pokud ne, zkus snížit časování pamětí, pokud jo, tak sniž takty....
Matyáš
todle bejvá nejčastějc přílišným přetaktováním, špatným časováním pamětí etc... Nepřetaktováváš? Pokud ne, zkus snížit časování pamětí, pokud jo, tak sniž takty....
Matyáš
Jaký máš napětí na pamětech ? a vůbec sestavu ... tento problém mě taky trápil,pak sem zjistil ,že to je paměťma,protože jsou na 1.8 a funkční jsou až od 1.9 :D
[QUOTE=johny__g;113069]Že by konflikt IRQ? Zkus reset BIOSu, a poté v něm zakázat vše co nepoužívíš - COM, LPT, GAME port, nepoužívané řadiče, atd.[/QUOTE]
Tiez sa priklanam k tomuto nazoru, skus rest biosu a potom popripade aj tie spominane ramky, ak su to nejake "lepsie" zisti si na stranke vyrobcu spravne napajanie a casovanie ;) Nie vzdy polozka AUTO v BIOSe spravne funguje ;)
Tiez sa priklanam k tomuto nazoru, skus rest biosu a potom popripade aj tie spominane ramky, ak su to nejake "lepsie" zisti si na stranke vyrobcu spravne napajanie a casovanie ;) Nie vzdy polozka AUTO v BIOSe spravne funguje ;)