problem asus 7600gt
A proč si ty drivery měnil? Měls s původníma problémy?
Máš dvě možnosti:
1. vrať tam ty starší, stejně ti tyhle nejnovější nic moc navíc nepřinesou.
2. V Ovládacím panelu je funkce "Vynutit detekci TV", tak jí zkus použít.
Máš dvě možnosti:
1. vrať tam ty starší, stejně ti tyhle nejnovější nic moc navíc nepřinesou.
2. V Ovládacím panelu je funkce "Vynutit detekci TV", tak jí zkus použít.
Se staršíma to fungovalo? Na tuhle kartu bych se vůbec nebál používat starší ovladače, nové jsou optimalizované pro G92 karty, u starých karet se nějaké zlepšení čekat nedá.
Edit: tak Husky mě předběhl.
Edit: tak Husky mě předběhl.
seka se mi obraz digi příjmu s kartou airstar2 v programu dvbviewer tak jsem myslel že i toto pomůže
číslo nevim ale byli k tý kartě. jakou teploto může mít ta karta mě to ukazuje 60 stupnů je to normalní
Já nevim jaká karta? Jakej to je přesně Asus? Není náhodou pasivně chlazená?
Jinak dobrý a stabilní drivery na 7600 byly FW93.71 ;)
Btw. když se ti seká signál, spíš bych hledal problém u TV karty/ovladačů....
Jinak dobrý a stabilní drivery na 7600 byly FW93.71 ;)
Btw. když se ti seká signál, spíš bych hledal problém u TV karty/ovladačů....
U pasivně chlazený karty je 60°C klidně možný, každopádně to není ta závada. Karta by měla normálně pracovat i při 90°C....
Zkoušels tu feature "vynutit detekci TV"?
Zkoušels tu feature "vynutit detekci TV"?
nešlo to, už jsem to obnovil zpět.
a když v budoucnu nainstaluju win visty tak my ta grafárna nepojede na tv protože na Visty jsou jen nový ovladače co?
a když v budoucnu nainstaluju win visty tak my ta grafárna nepojede na tv protože na Visty jsou jen nový ovladače co?
[QUOTE=kadli.pavel;113441]nešlo to, už jsem to obnovil zpět.
a když v budoucnu nainstaluju win visty tak my ta grafárna nepojede na tv protože na Visty jsou jen nový ovladače co?[/QUOTE]
Myslim, ze do vtedy sa ten problem vyriesi a moze to byt aj zlou kompatibilitou/nainstalovani na sucasny OS a pri novej instalacii by tie nove ovladace mali fungovat bez problemov, bat sa toho urcite nemusis a pri najhorsom treba z niekade zohnat starsie ovladace alebo si ich pravidelne zalohovat (ja mam tak CCC zalohovane su kazde 2-3 mesiace) ;)
a když v budoucnu nainstaluju win visty tak my ta grafárna nepojede na tv protože na Visty jsou jen nový ovladače co?[/QUOTE]
Myslim, ze do vtedy sa ten problem vyriesi a moze to byt aj zlou kompatibilitou/nainstalovani na sucasny OS a pri novej instalacii by tie nove ovladace mali fungovat bez problemov, bat sa toho urcite nemusis a pri najhorsom treba z niekade zohnat starsie ovladace alebo si ich pravidelne zalohovat (ja mam tak CCC zalohovane su kazde 2-3 mesiace) ;)