jak jste na tom vy a vista? pujdete do toho? hned, po upgradu pc, po vydani sp1, nebo si to stahnete? staci vas soucasny pc/notebook na naroky vista?
Koupim si to hned
Stahnu si to hned
Prvni provedu upgrade pak to koupim
Prvni provedu upgrade pak to stahnu
Pockam si na SP1 pak to koupim
Pockam si na SP1 pak to stahnu
Pujdu do toho az nekdy hodne v budoucnu
Prechazet nebudu, staci mi soucasny system
jak jste na tom vy a vista? pujdete do toho? hned, po upgradu pc, po vydani sp1, nebo si to stahnete? staci vas soucasny pc/notebook na naroky vista?
přechod neplánuju, víceméně kvůli Vistě sem se zaměřil na Gentoo... takže žádný "MS nás k přechodu donutí"...
jestli budu mit v dobe vydani 20 tisic na Vistu, 20 tisic na Office 2007 a 50 tisic na upgrade (coz je velmi nepravdepodobne), tak proc do toho nejit, ze... ale vzhledem k tomu ze ke sto tisicum se priblizovat asi urcite nebudu, tak do toho pudu az nekdy v budoucnu, pripadne az po sp1.
Nechávám tomu volnej průběh.
Ja do nich urcite casem pujdu,ale zezacatku budou urcite nejaky problemy jako s XP,tak pul roku po vydani bych nad uz uvazoval
Až budu studentem nějaké nejmenované vysoké školy a ta škola bude ve spolupráci s Microsoftem, který jí a tudíž i studentům nabídne své produkty zdarma, tak do toho půjdu![]()
Ja si nejdrive pockam, abych si zjistil jaky jsou, a jestli mi na nich nebude neco vadit. Chyby ze zacatku urcite nejaky budou.
jestli myzslis MSDN AA tak je to paradni vecPůvodně odesláno od Architect
sice tam nejsou okamzite nejnovsi verze ale mit SQL server, win 2003 server... vse zcela legalne, v tech nejvic echt verzich a zadarmo
uz se tesim az tam bude finalni verze visty
EDIT: koupim hned za 0Kc
Naposledy upraveno uživatelem mech13: 21-05-2006 v 13:00
Původně odesláno od mech13
He presne tak. Ja mam XP,Visual Studio, SQL a je to v poho, jenom me stve ze tahle verze je na jen 1 aktivaci. Spadli mi wokna a za aktivaci sem zaplatil 160Kc na hovoru.
Původně odesláno od Mali
tak nejak by to melo byt i s ostatnimi produkty s aktivaciPůvodně odesláno od su.fit.vutbr.cz
[URL="http://cdr.cz/a/17619"]Microsoft posílá vývojáře na dovolenou, Vista bude „čertvíkdy“[/URL]
Já na takové škole jsem a mám vše od Microsoftu legálněPůvodně odesláno od Architect
![]()
[QUOTE=eraser][URL="http://cdr.cz/a/17619"]Microsoft posílá vývojáře na dovolenou, Vista bude „čertvíkdy“[/URL][/QUOTE]
taky sem to cetl... super, takze vista nebude na zacatku roku... nejlepsi by bylo, kdyby to microsoft vydal az ke konci roku 2007. kam s tim spechat? proste by se to aspon poradne odladilo, otestovalo a "zestabilnelo" :). aby na to nemusely prvni mesic vyjit zase desitky patchu... navic cim pozdeji to vydaji, tim lip na tom lidi budou s hardwarem...
jako jednou do ni pudem vseci, to se rikalo aj o xp jak sou na hw, ale proste casem stejne zjistime ze uz vyhody prevazuji nad nevyhodama... ale precejen asi nejidelanejsi je pockat chvili nez vychytaj vsechny chyby, protoze u sebe v laboratori je nikdy nemuzou u takovyho projektu najit vsechny...
ale podle toho jak to protahujou tak stejne budem mit vetsina novy compy na to...![]()
a procpak se asi vypousti betaverze rok dopredu? to bys teprv videl ty jatkaPůvodně odesláno od Lapak
EDIT: jinak souhlas