Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Nečitelný HDD pod wv64

dj.digiman (9)|18.4.2008 17:31
zdar lidim mam problem stalo se mi že pod 64 bit vistou (na vice pc) se nezobrazí obsah hdd jen jmenovak a jedna se o 1 konkretni disk pod XPSP2 se zobrazí ale ty mam jen na starem pc zkoušel jsem práva všechnoa le stále mi píše cosi že nemam opravnění k přístupu nevite někdo čim to může bejt?
pegy (757)|18.4.2008 17:47
[QUOTE=dj.digiman;113941]zdar lidim mam problem stalo se mi že pod 64 bit vistou (na vice pc) se nezobrazí obsah hdd jen jmenovak a jedna se o 1 konkretni disk pod XPSP2 se zobrazí ale ty mam jen na starem pc zkoušel jsem práva všechnoa le stále mi píše cosi že nemam opravnění k přístupu nevite někdo čim to může bejt?[/QUOTE]
No je mozne, ze ma nejak osetrene siahat na disk s XP, ale nevidim pre to dovod, viem ze do documentov sa takto dostat neda a clovek musi prevziat prava, ale aby si sa nedostal na celi disk, to je zaujimvae.. ;) Neviem mozno skus nieco pohladat o prevzati prav, ale ina knetusim preco by to nemohlo ist... ;)
dj.digiman (9)|19.4.2008 13:07
prevezeti prav pravě nepomáhá to už jsem taky zkoušel , jediný co mě napda to zkusit se tam dostat přes linux ten ignoruje prava na NTFS a nebo nějakej program ale bohužel mě nenapadá jakej
dj.digiman (9)|1.5.2008 12:22
tak problem vyřešem stačilo vypnout UAC koukam to v MS zase něco potento s tim řízenim pak se člověk nedostane na vlastní disk PS omlouvam že jsem neřešil editací ale asi už byl predchozi starej že nešel editovat