Yamaha DSP Factory DS2416 - podělte se o reference, jakou má cenu atd...
Při prolízání Aukra mě zaujala tahle nabídka:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Značka Yamaha u mě v audio oblasti budí důvěru, takže uvítám jakékoliv názory na tenhle kousek - hlavně co se kvality zvuku týče. Něco mi říká že zvukovka která kdysi (podle recenze na kterou prodejce odkazuje) stála 800$ by měla Audigy/X-FI nebo M-Audio Revo kvalitou výstupu totálně rozcupovat. Kolik je podle vás její reálná cena?
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Značka Yamaha u mě v audio oblasti budí důvěru, takže uvítám jakékoliv názory na tenhle kousek - hlavně co se kvality zvuku týče. Něco mi říká že zvukovka která kdysi (podle recenze na kterou prodejce odkazuje) stála 800$ by měla Audigy/X-FI nebo M-Audio Revo kvalitou výstupu totálně rozcupovat. Kolik je podle vás její reálná cena?
Kdybych měl v peněžence peníze,tak tam přihodím;)...No...karta má asi tak 10-12 let života.Takže nějaké opotřebení tam určitě bude.Normální uživatel jí ale určitě nevyužije.Ty máš docela kvalitní repro,takže tobě by se asi mohla šiknout...Ale spíš bych jí doporučil někomu,kdo na PC tvoří nějakou hudbu...třeba to jsi i ty:)
No a co jsem koukl na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste],tak tam ji mají za 123$ = cca 1650Kč.Ale dostaneš k ní i 2x přední panel.
Všechny zvukovky od Creativu roztrhá na kusy,to je jasné:p...a M-Audio asi taky:cry:cry
//nicméně to staří mi vrtá hlavou...
No a co jsem koukl na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste],tak tam ji mají za 123$ = cca 1650Kč.Ale dostaneš k ní i 2x přední panel.
Všechny zvukovky od Creativu roztrhá na kusy,to je jasné:p...a M-Audio asi taky:cry:cry
//nicméně to staří mi vrtá hlavou...