Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 42

Téma: Aky Windows pouzivate a preco?

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    135

    Pracovni nb i domaci pc ma win xp sp2 a maximalni spokojenost. V praci se Vistam vyhybame veklym obloukem, hlavne Siemens software nedoporucuje Visty. Wonderware je na tom podobne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    120

    Na PC mám WinXPpro 32bit SP2, na NB bohužel Vista Premium 32bit nonSP, na SERVERU DebianGNUlinux, na Starém PC (slouží na hraní pro děcka) stále jedu na Win98se .
    WinXPpro 32bit SP2 -> naprostá spokojenost,
    Vista Premium 32bit -> spousta problémů s kompatibilitou a vysoká náročnost na hw,
    DebianGNUlinux -> příkazová řádka je nejlepší (sice trochu mimo téma), nenáročné, rychlé, stabilní,
    Win98se -> až na občasné BSD spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér Avatar uživatele Dwarlin
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    93

    Citace Původně odesláno od MIZ Zobrazit příspěvek
    XP. Ze stovky PC v práci ještě sem tam jedou Win2000, pojem Vista tady nikdo vůbec nezná - jsou to kancelářské stroje, levné konfigurace, mnohdy už dost staré.
    Doma si teď budu stavět nový stroj s Phenomem, tak občas zvažuji přejít na 64b OS, tj. Visty. Pak se ale podívám na svou 5 let starou tiskárnu s čtečkou karet, stejně starý digifoťák, ještě starší scanner provozovaný s ovladači pro Win2000 a ještě starší non mass-storage MP3 player a zase mě to přejde. To je bohužel nevýhoda kvalitních věcí - vydrží dlouho.
    len mi teraz nejde do hlavi co s tym ma spolocne tvoj starsi hardware, sak mne na viste funguje absolutne vsetko...aby som bol konkretny, tak hned nie uplne vsetko, ale ked sa s tym trosku vybavim, tak mi tam ide vsetko...este som nenarazil na problem s pripojenim nejakeho HW k viste a nefungoval by...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele dkas
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od Dwarlin Zobrazit příspěvek
    Ja mam multifunkcne zariadenie od HP a rozbehal som ho celkom v pohode...rovnako ako na XP...len som si ho nainstaloval a vsetko je OK...
    Myslel jsem to tak, ze to sice rozbehas v pohode, ale pak ten sw pod Vistama je hroznej. Proste kdyz sem chtel skenovat, tak kvuli tomu otevirat program Fotografie, nebo jak se to jmenovalo, kde moznosti zadny nebyly... No... Zlaty XP
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Dwarlin Zobrazit příspěvek
    len mi teraz nejde do hlavi co s tym ma spolocne tvoj starsi hardware, sak mne na viste funguje absolutne vsetko...aby som bol konkretny, tak hned nie uplne vsetko, ale ked sa s tym trosku vybavim, tak mi tam ide vsetko...este som nenarazil na problem s pripojenim nejakeho HW k viste a nefungoval by...
    Rozhodne vsechno nerozjedes, teda aspon ne bez nejakych hacku, ale to neni ani tak problem toho ze ovladace sou nepodepsane, jako spis toho ze zadne x64 ovladace neexistuji...

    btw: ja provozuju na vistach x64 cca 10 let starou HP tiskarnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Sakris, tak ma mrzi ta naketa, to by bolo casom zaujimave Ak niekto vie ako by sa dala prirobit, nech sa ozve/spravi to Inak zatial jednoznacne WIN Xp SP2, par Vist a sem tam sa ukaze aj vlastovka s 64b hlavne pod Vistou, je to pekne ako sa nam to portfolio rozrasta, som zvedavi ako to dopadne... SKODA tej ankety, keby som vedel, ze to treba za 15 minut...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    1

    Vista Ultimate ... jen proto ze delam s DirectX 10, jinak bych se vratil k XP SP2, protoze XPcka se ukazaly jako stabilnejsi, rychlejsi a kompatibilnejsi ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    166

    Měl jsem XP pro 32 bitu prodal jsem s PC ted mám XP home 32 bitu nevidím mezi nima nejmenši rozdíl stačí mi bohatě příští bude určitě vista
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    XP , sp2
    + nejakej vista skin, myslel jsem si ze to bude brzdit winy a nevidím v tom rozdíl, a líbí se mi to!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele dkas
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od lubayys Zobrazit příspěvek
    XP , sp2
    + nejakej vista skin, myslel jsem si ze to bude brzdit winy a nevidím v tom rozdíl, a líbí se mi to!
    jj, Vista skin na XP rulezz
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    Citace Původně odesláno od dkas Zobrazit příspěvek
    jj, Vista skin na XP rulezz
    A jakej mas??Zda se ti ze to zpomaluje?
    ja tenhle:
    http://www.stahuj.centrum.cz/uprava_...my/vistamizer/
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Ahoj,
    WIN XP 32 Prof. Na Visty nechci, protože XP sloužej a Visty by mi nic novýho nepřinesly, i když stroj na to mam (E6600, Ram 4GB) - jen práci s přeučováním a řešením nekompatibility... Příští OS bude pravděpodobně Windows 7.
    Matyáš
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Windows XP professional 32bit no SP - Pouzivam, pac vse funguje, tak jak ma a jsem spokojen.

    NO VISTA ALLOWED
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,011

    Na novém PC Vista Home Premium SP1, koupil jsem je trochu s obavami, částečně kvůli předpokládané lepší podpoře do budoucna, částečně ze zvědavosti a spokojenost. Na starším PC a v práci Windows XP Home/Pro SP2 (+Zune Vista-like skin) a také spokojenost, jen některé detaily z Vist mi malinko chybí.

    Mezi XP Home a Pro není téměř rozdíl, pokud nechcete řešit práva uživatelů k disku a doménu (doména doma ). Vista Home Premium umí víc než XP Pro, ale zase jen ne tu doménu, aby se znesnadnilo/znemožnilo použití ve firemním prostředí, kam se Microsoft snaží protlačit co nejvíc provázané produkty pod názvem komplexní řešení.

    Jinak k přechodu na Vistu pokud jsou nainstalované XP nevidím důvod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Encore1106
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    430

    Na PC mam Windows XP Pro SP2 32-bit.. Na NtB Windows Vista Home Premium SP1 32-bit. U obou systémů spokojenost, uvidíme, jak na tom budou XPčka po vydání SP3...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. pc po starte sa hned vypne az potom nastartuje...preco ?
    Od hihinko v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-03-2011, 22:05
  2. Aku distribuciu linuxu pouzivate?
    Od decried v sekci OS Linux
    Reakcí: 112
    Poslední příspěvek: 14-10-2009, 16:31
  3. Radeony: Aku znacku VGA ATi preferujete a preco?
    Od pegy v sekci Grafické karty
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 16:03
  4. Jaky prehravac pouzivate?
    Od cool.user v sekci Audio
    Reakcí: 72
    Poslední příspěvek: 09-05-2008, 09:40
  5. Preco je dolezita dobra skrina???
    Od Darktin v sekci Skříně
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 16-03-2007, 10:37