Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Jakou paměť?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    12

    Zdravím mám PC - Intel 945P chipset
    - Intel LGA775 Pentium 4 CPU
    - Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Duo Ready
    - Dual-Core CPU Ready
    - FSB 1066/800/533
    - DDR2 667/533/400
    - RTL8111B PCIe Gbit LAN
    a chtěl bych rozšířit paměť mám 2x512Ram ale nevím jakou si mám pořídit chtěl bych zvednout tak o 1G.Poradí někdo?
    Paměť je DDR2 533(4)512 MX8 to je vše co jsem zjistil o své paměti
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    sel bych do a-data overena skvela kompatibilita

    bacha tusim na patrioty, ty delaji problem na 965, takze na 945 bych je ani nezkousel...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    12

    Nějaký název?Nebo typ paměti?poprvé rozšiřuji tak se v tom moc nevyznám
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    a-data nebo kingstony (mám s nima dobré zkušenosti, všude kam jsem je přidával běhali i s jinejma pamětma bez problému a kvalitni sou taky)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    12

    dobře koupím paměť a jak poznám že mi bude přesně sedět do desky?
    zákl.desku mám Asus P5LD2-SE
    Naposledy upraveno uživatelem bigosh: 01-05-2008 v 16:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    kup DDR2 800MHz - sice deska ma brat jen 667, ale vzhledem k cene a zpetne kompatibilite neni duvod kupovat 667MHz moduly

    vyrobce a-data nebo kingston, podle ceny. nejaky corsairy nebo a-data vitesta asi nema cenu uvazovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    12

    dobře snad to nepopletu díky za trpělivost
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    Citace Původně odesláno od bigosh Zobrazit příspěvek
    dobře koupím paměť a jak poznám že mi bude přesně sedět do desky?
    zákl.desku mám Asus P5LD2-SE
    Tak paměť musí bejt DDR2 a nejlépe na 533MHz, případně na 667MHz s tím, že ti poběží na 533.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    12

    a mám koupit opět 2x512 nebo mohu koupit rovnou 1G?mám ještě dva volné sloty a deska utáhne celkem 4G
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    Citace Původně odesláno od bigosh Zobrazit příspěvek
    a mám koupit opět 2x512 nebo mohu koupit rovnou 1G?mám ještě dva volné sloty a deska utáhne celkem 4G
    mužeš v pohodě 1G
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    12

    ještě jeden dotaz..co znamená unbuffered?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Vzhľadom na smiešne ceny DDR2 by som uvažoval na 2x1GB napríklad nejaké A-Data
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    12

    mohu použít tuto paměť A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz Retail?a bude mi fungovat když mám SDRAM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Kdyby ste jí nemohl použít tak bychom vám jí nedoporučili (uživatel Robky má dostatečnou reputaci na to aby jeho rady měly smysl).

    Takže pokud vám na nějaké té stovce nezáleží (myšleno tak že nemusíte šetřit a koupit "jen" 1Gb za cca 400kč), kupte 2*1Gb kit A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz Retail za 750kč
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 01-05-2008 v 17:32
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    12

    omlouvám se jen jsem v tomto směru nezkušený ....děkuji všem za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. DDR3: Jakou operační paměť do PC?
    Od Uhlak v sekci Operační paměti
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-04-2014, 00:18
  2. DDR2: Jakou pamět.
    Od ondrah v sekci Operační paměti
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 21-09-2009, 13:10
  3. DDR2: Jakou pamet?
    Od Mates.Dv v sekci Operační paměti
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-01-2009, 19:33
  4. Jak poznam, jakou mam pamet?
    Od Bersha v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-11-2008, 09:42
  5. DDR2: Jakou zvolit paměť
    Od StOs v sekci Operační paměti
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-10-2008, 11:33