pomoc:obnovení uživatelského účtu
prosím, pomoc: smazal jsem si uživatelský účet "doooby" (win XP). bohužel jsem měl data uložené v \Documents and Settings\doooby\ .smazáním uživatele se ovšem celý obsah této složky smazal. zůstal tam pouze soubor ntuser.dat .zkoušel jsem obnovení systému, jenže se vždycky před koncem restartuje počítač a následuje hláška "nelze obnovit do bodu..." (nebo tak něco). Dá se nějak znovu-vytvořit tento uživatel, aby se mi vrátily ony data uložené v jeho složce? díky předem za každou radu...
Doporucil bych posledni verzi sw RESTORATION (verze 3.2.13 tusim). A soubory obnovovat na jiny disk. Protoze cim vice zapisu na tento tvuj disk udelas, tim mensi pravdepodobnost uspesnosti obnovy dat.
Je možné, že těmi pokusy o obnovení jsi ta data paradoxně přepsal. Při ztrátě dat je nutné s postiženým diskem ihned přestat pracovat. Jen tak ti zůstane velká šance na jejich pozdější obnovení.
Doufám, že se po této zkušenosti zařadíš do skupiny lidí, která pravidelně zálohuje.
Doufám, že se po této zkušenosti zařadíš do skupiny lidí, která pravidelně zálohuje.