Co si myslíte o tomto zdroji? Bude vhodný pro tuto sestavu?
procesor - AMD Athlon 64 X2 4000+ (socket AM2) BOX
ram 1024MB DDR2 800MHz A-DATA
HDD - Seagate Barracuda 3.5" SATAII300 320GB, pevný disk, 7200ot./min., 16MB
grafika – Inno3D GeForce 7600GS 256MB, PCI-E
deska - MB ASUS M2N-SLI DX / nForce 570 / DDR2 / AM2
tv karta - AVer TV Hybrid + FM PCI, RC, DVB-T+analog TV, Win MCE
mechanika - LG GDR-8164RBB DVD-ROM / bulk / blafl
vypalovačka - TEAC DV-W516GC DVD±RW / retail / blafl
klávesnice + myš: Genius TwinTouch+ Wireless Optical Office
wifi - TP-LINK TL-WN551G, PCI
case - GMC G30, Černá, bez zdroje, USB2, Audio
procesor - AMD Athlon 64 X2 4000+ (socket AM2) BOX
ram 1024MB DDR2 800MHz A-DATA
HDD - Seagate Barracuda 3.5" SATAII300 320GB, pevný disk, 7200ot./min., 16MB
grafika – Inno3D GeForce 7600GS 256MB, PCI-E
deska - MB ASUS M2N-SLI DX / nForce 570 / DDR2 / AM2
tv karta - AVer TV Hybrid + FM PCI, RC, DVB-T+analog TV, Win MCE
mechanika - LG GDR-8164RBB DVD-ROM / bulk / blafl
vypalovačka - TEAC DV-W516GC DVD±RW / retail / blafl
klávesnice + myš: Genius TwinTouch+ Wireless Optical Office
wifi - TP-LINK TL-WN551G, PCI
case - GMC G30, Černá, bez zdroje, USB2, Audio
No mozna uz moje odpoved nebude aktualni ale zdroje RAPTOXX davam do sestav celkem casto a jeste nebyl problem. Jinak spis bych doporucil vyssi radu: RAPTOXX Professional - Zdroj 450W, PFC, P4, 20/24pin, SATA, 12cm fan
PS pro lidi co neznaji tyto zdroje tak mrknete treba na RAPTOXX Extreme 700W je to nadhera :cool: a ani nejsou drahe ;)
PS pro lidi co neznaji tyto zdroje tak mrknete treba na RAPTOXX Extreme 700W je to nadhera :cool: a ani nejsou drahe ;)
Nemáš nějaký po ruce? Docela by se hodilo UL číslo, jestli nevíš, co to je, tak písni, thx. A už jsi měl nějaký rozebraný??
[QUOTE=P@pi]Nemáš nějaký po ruce? Docela by se hodilo UL číslo, jestli nevíš, co to je, tak písni, thx. A už jsi měl nějaký rozebraný??[/QUOTE]
UL cislo? no to fakt netusim a rad se poucim :) Rozebrany jsem jeste nemel zadny protoze se este zadny nepokazil :D jinak taky mam velmi dobre zkusenosti se zdroji SuperFlower. Sam jeden mam (400W[450W]) a nemuzu si ho vynachvalit. ;)
EDIT: tak uz vim co to je :) no muzu dat leda cislo meho SuperFloweru: E242429
UL cislo? no to fakt netusim a rad se poucim :) Rozebrany jsem jeste nemel zadny protoze se este zadny nepokazil :D jinak taky mam velmi dobre zkusenosti se zdroji SuperFlower. Sam jeden mam (400W[450W]) a nemuzu si ho vynachvalit. ;)
EDIT: tak uz vim co to je :) no muzu dat leda cislo meho SuperFloweru: E242429
Díky moc, jenže já bych potřeboval ten RAPTOXX, docela by mně zajímalo od jakýho výrobce zdrojů kupuje. Původně jsem Fortron GLN, ale když jsem viděl RAPTOXX, tak jsem zaváhal. Vyrábí i kvalitní zdroje (což 700W musí bejt), takže by i ty 450/550W nemuseli bejt špatná koupě a navíc, už maji úpravu, kterou potřebuju (podsvícení, elox).
No dík za ten Superflower, ale kdyby si se dostal k jakýmukoliv RAPTOXXu, tak mi to pls opiš. Díky moc ;).
No dík za ten Superflower, ale kdyby si se dostal k jakýmukoliv RAPTOXXu, tak mi to pls opiš. Díky moc ;).
Mno tak, jsem našel 450W verzi RAPTOXXu a tu vyrábí firma CHANNEL WELL TECHNOLOGY CO LTD. Jinak má nastarosti ještě zdroje značek CWT, pár Anteců, pár Thermaltakeů, Xclio. Ale neřiďte se moc podle toho, je to spíš pro zajímavost ;).
No ono taky zalezi jakou serii Raptoxx berete...
- RAPTOXX Professional
- RAPTOXX Advance
- RAPTOXX Extreme
Ja davam do sestav Professionala 450W a do tech nejlevnejsich XILENCE power 400W... Do hodne vykonne sestavy bych se nebal dat Extreme verzi :)
- RAPTOXX Professional
- RAPTOXX Advance
- RAPTOXX Extreme
Ja davam do sestav Professionala 450W a do tech nejlevnejsich XILENCE power 400W... Do hodne vykonne sestavy bych se nebal dat Extreme verzi :)
[QUOTE=first.indian]No ono taky zalezi jakou serii Raptoxx berete...
- RAPTOXX Professional
- RAPTOXX Advance
- RAPTOXX Extreme
Ja davam do sestav Professionala 450W a do tech nejlevnejsich XILENCE power 400W... Do hodne vykonne sestavy bych se nebal dat Extreme verzi :)[/QUOTE]
Todle byla advance verze. Takže né úplně nejhorší :D.
- RAPTOXX Professional
- RAPTOXX Advance
- RAPTOXX Extreme
Ja davam do sestav Professionala 450W a do tech nejlevnejsich XILENCE power 400W... Do hodne vykonne sestavy bych se nebal dat Extreme verzi :)[/QUOTE]
Todle byla advance verze. Takže né úplně nejhorší :D.