Laboratoř 05.05.2008: ESS Maestro-1 (ES1948F)
Jednalo se o zvukový čip: ESS Maestro-1 (ES1948F)
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Erb, pLc, tBd, Mescalamba, George eLzyx, mrozu, wixen, CeCo, Lax, trodas, r34ktor, ...No...Name..., Encore1106, jkscz, cool.user, pas!k, tecka, Loli, Johny1B, robky, hl.hl, jules79, lukeli, Kachna69, slowak1982, Withman
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Erb, pLc, tBd, Mescalamba, George eLzyx, mrozu, wixen, CeCo, Lax, trodas, r34ktor, ...No...Name..., Encore1106, jkscz, cool.user, pas!k, tecka, Loli, Johny1B, robky, hl.hl, jules79, lukeli, Kachna69, slowak1982, Withman
Nějak moc řešitelů:notsure, že bych byl tak blbej?:notsure:D
Imho sem se na to podival, co to kua je???? a radši jsem se na to vy...
dobrá hádanka bobo... příště zas nějakou desku, to mě baví víc, tam se trochu orientuju, imho co se zvuku týče, znám akorát X-Fi a integrovaný:(
Imho sem se na to podival, co to kua je???? a radši jsem se na to vy...
dobrá hádanka bobo... příště zas nějakou desku, to mě baví víc, tam se trochu orientuju, imho co se zvuku týče, znám akorát X-Fi a integrovaný:(
[QUOTE=Janyk1;119618]příště zas nějakou desku, to mě baví víc, tam se trochu orientuju, imho co se zvuku týče, znám akorát X-Fi a integrovaný:([/QUOTE]
A to já právě zas ne...to já radši ten zvuk...Takže taky chválím za dobrou hádanku Bobo,jen tak dál;)
A to já právě zas ne...to já radši ten zvuk...Takže taky chválím za dobrou hádanku Bobo,jen tak dál;)
Tak tuhle kartu mám ještě doma. Od Pine Technology. Na svou dobu docela slušná zvukovka. Dostal jsem ji výměnou za Yamahu, která měla sice úžasné MIDI, ale katastrofální ovladače.
[QUOTE=Janyk1;119618]Nějak moc řešitelů:notsure, že bych byl tak blbej?:notsure:D[/QUOTE]
No, kdyz si zadas do googlu vyhledat 971103 ... :D
No, kdyz si zadas do googlu vyhledat 971103 ... :D
[QUOTE=cool.user;119624]No, kdyz si zadas do googlu vyhledat 971103 ... :D[/QUOTE]
Su tak blbej:mistake
Imho jestli se tu ukáže trodas: nepoznals to podle kondíků?:)
Su tak blbej:mistake
Imho jestli se tu ukáže trodas: nepoznals to podle kondíků?:)
[QUOTE=cool.user;119624]No, kdyz si zadas do googlu vyhledat 971103 ... :D[/QUOTE]
Přesně takhle jsem došel k dobrému českému webu, kde je popisována.
Přesně takhle jsem došel k dobrému českému webu, kde je popisována.
Já jsem zjistil, že je to ESS, potom už to bylo dost jednoduché. Je tam jeden krásný český web, kde je to velmi dobře popsané. :thumb
mel jsem stesti, uz jsem to vzdal, ale pak jsem jeste mel chvilku a taky jsem to nasel na tom ceskem webu... doufam, ze tu mluvime otom samem :-)
Jinak jsem to dnes zkusil poprve a povedlo se... tak snad priste na to nezapomenu :-)
Jinak jsem to dnes zkusil poprve a povedlo se... tak snad priste na to nezapomenu :-)
Ne, podle kondiku ne... zadal jsem do googlu "sound 971103" a jako PRVNI odkaz vyjelo:
http://museum.gravisultrasound.net/big/971103_maestro1.jpg
;)
Cize - zadne kondiky :D
ice_d - to je pech, no, treba priste. Jinak ta tva S3 karta me desne rozesmala. Jak ten VELKY mosfet nahore vymenili za... normalni tranzistor! :D :D :D To je husty, fakt husty :D
http://museum.gravisultrasound.net/big/971103_maestro1.jpg
;)
Cize - zadne kondiky :D
ice_d - to je pech, no, treba priste. Jinak ta tva S3 karta me desne rozesmala. Jak ten VELKY mosfet nahore vymenili za... normalni tranzistor! :D :D :D To je husty, fakt husty :D
Celkem dost resitelu, se divim, to kazdej zadaval to cislo? :)
Ja to nasel vicemene nahodou, sel jsem po prehistorickych vyrobcich, na ktery jsem si vzpomnel, uz jsem to chtel pomalu vzdavat :)
Ja to nasel vicemene nahodou, sel jsem po prehistorickych vyrobcich, na ktery jsem si vzpomnel, uz jsem to chtel pomalu vzdavat :)
[QUOTE=trodas;119662]
ice_d - to je pech, no, treba priste. Jinak ta tva S3 karta me desne rozesmala. Jak ten VELKY mosfet nahore vymenili za... normalni tranzistor! :D :D :D To je husty, fakt husty :D[/QUOTE]
Coze? :D Nemoh bys mi to prosim barevne vyznacit na obrazku? :D Ja nepoznam rozdil mezi mosfetem a tranzistorem :D
ice_d - to je pech, no, treba priste. Jinak ta tva S3 karta me desne rozesmala. Jak ten VELKY mosfet nahore vymenili za... normalni tranzistor! :D :D :D To je husty, fakt husty :D[/QUOTE]
Coze? :D Nemoh bys mi to prosim barevne vyznacit na obrazku? :D Ja nepoznam rozdil mezi mosfetem a tranzistorem :D
Ajta krajta dopr..... Jsem se na to díval v práci a tušil jsem odkud vítr vane, ale nedostanu se tam na spoustu stránek (Admin docela nesmyslně blokuje i užitečný). Musím si ty pondělky víc hlídat. Tahle hra mně bude bavit.:D:angry:idea
ja som to po 20 minútach vzdal nebolo viacej času... no keď si teraz uvedomím že podla toho 971103 som to mohol 20krát nájsť tak fakt sila :angry... nuž aspoň som si zopakoval staré "zvukovky" :)
jejda... tak toho cisla jsem si vubec nevsiml... hledal jsem stare zvukove karty... a asi po hodine se povedlo... :-)