Microsoft Remote Keyboard
Zdravím ve spolek, nemá někdo z vás zkušenost s instalací této klávesnice : http://www.obchod.cz/pocitace-pda/microsoft-remote-keyboard-winxp-mce-1-0a.html pod Windows XP bez MCE?
Při zapojení IR přijímače mi žádným způsobem nejde nainstalovat ovladač tohoto přijímače (jeho jméno je ehome infrared transceiver). Na netu jsem našel jen zkazky o tom že by to mělo jít, ale žádný postup. U Mrkvosoftu je pouze Win XP MCE driver.
Díky za každou reakci... :-)
Při zapojení IR přijímače mi žádným způsobem nejde nainstalovat ovladač tohoto přijímače (jeho jméno je ehome infrared transceiver). Na netu jsem našel jen zkazky o tom že by to mělo jít, ale žádný postup. U Mrkvosoftu je pouze Win XP MCE driver.
Díky za každou reakci... :-)
doufám ,že toto je co hledáš a že ti to pomůže ;)
Bohužel, tenhle článek řeší pouze problém vyskytující se pod MCE po instalaci Rollupu2. Mě jde o instalaci do klasických Win XP bez MCE. Ale díky za snahu :-)
hm, ja uz sice neviem presne co som to mal za windows a bola to i ina klavesnica ale ovladace mi stiahlo z windowsupdate, problem ale bol ze som sa tam bez klavesnice a mysi nevedel dostat :D
Já tu klávesku mám. Teda už ji moc nepoužívám, připojil jsem si radeji i obyč. PS2 s 104mi klávesami, protože je ta remote keyboard šíleně pomalá. Naivně jsem si myslel, že se na ní budou moci hrát i hry (3D,závodní..),ale klávesnice to vůbec nezvládá. Jinak i při použití s WIN XP MCE , je potřeba doinstalovat něaký NET framework a ještě něaké ptákoviny.Jinak vůbec nefunguje. Dřív jsem na to našel (zcela náhodou) i drivery pro XP,ale bohužel jsem je nezkoušel a hlavně jsem to teď už nikde nenašel :/
zkus omrknout fóra vyloženě pro xp MCE, třeba budeš mít štěstí. Jinak je to tak trošku paradoxní používat tuto klávesku u standartních Windows XP, protože ji pak nevyužiješ v prostředí Media Center, pro které je dělaná. Nicméně, pokud plánuješ na této klávesnici hrát, tak ji rovnou vrať do krabice. Já používám už jen ten dálkáč.
zkus omrknout fóra vyloženě pro xp MCE, třeba budeš mít štěstí. Jinak je to tak trošku paradoxní používat tuto klávesku u standartních Windows XP, protože ji pak nevyužiješ v prostředí Media Center, pro které je dělaná. Nicméně, pokud plánuješ na této klávesnici hrát, tak ji rovnou vrať do krabice. Já používám už jen ten dálkáč.
[QUOTE=Withman;121122]A máš k ní ten příjímač přímo od MS, nebo máš nějaký jiný.?[/QUOTE]
Ano, je to origoš příímo k té klávesnici...
Ano, je to origoš příímo k té klávesnici...
[QUOTE=kikloop;121168]hm, ja uz sice neviem presne co som to mal za windows a bola to i ina klavesnica ale ovladace mi stiahlo z windowsupdate, problem ale bol ze som sa tam bez klavesnice a mysi nevedel dostat :D[/QUOTE]
Z WU mi to na XPsa nic nestáhne a když si tam najdu něco manuálně, tak hlásí že to není pro mojí verzi Win...
Z WU mi to na XPsa nic nestáhne a když si tam najdu něco manuálně, tak hlásí že to není pro mojí verzi Win...
[QUOTE=crasher.km;121228]IMHO musí jít na tvoje winy i ovladače obsahující MCE... skoušel jsi to ?[/QUOTE]
Jediný který jsem našel byly právě na WU, ale nedovolilo mi je to stáhnout páč mám jinou verzi Win a neprojdu tím pádem tou jejich zasranou validací, kterou u softu pro MCE nejspíš vyžadujou...
Jediný který jsem našel byly právě na WU, ale nedovolilo mi je to stáhnout páč mám jinou verzi Win a neprojdu tím pádem tou jejich zasranou validací, kterou u softu pro MCE nejspíš vyžadujou...
[QUOTE=noegoncz;121238]Já tu klávesku mám. Teda už ji moc nepoužívám, připojil jsem si radeji i obyč. PS2 s 104mi klávesami, protože je ta remote keyboard šíleně pomalá. Naivně jsem si myslel, že se na ní budou moci hrát i hry (3D,závodní..),ale klávesnice to vůbec nezvládá. Jinak i při použití s WIN XP MCE , je potřeba doinstalovat něaký NET framework a ještě něaké ptákoviny.Jinak vůbec nefunguje. Dřív jsem na to našel (zcela náhodou) i drivery pro XP,ale bohužel jsem je nezkoušel a hlavně jsem to teď už nikde nenašel :/
zkus omrknout fóra vyloženě pro xp MCE, třeba budeš mít štěstí. Jinak je to tak trošku paradoxní používat tuto klávesku u standartních Windows XP, protože ji pak nevyužiješ v prostředí Media Center, pro které je dělaná. Nicméně, pokud plánuješ na této klávesnici hrát, tak ji rovnou vrať do krabice. Já používám už jen ten dálkáč.[/QUOTE]
Na hry jí nepotřebuju, na ty mám jinej komp, tahle kláv. je u obývákovýho PC a věř mi, že Media Centre od MS není jediná varianta, existuje spousta lepšího softu, který dokážou využívat to samý co MCE a mnohem lépe... Jen tu klávesnici donutit fungovat v XPsách...
zkus omrknout fóra vyloženě pro xp MCE, třeba budeš mít štěstí. Jinak je to tak trošku paradoxní používat tuto klávesku u standartních Windows XP, protože ji pak nevyužiješ v prostředí Media Center, pro které je dělaná. Nicméně, pokud plánuješ na této klávesnici hrát, tak ji rovnou vrať do krabice. Já používám už jen ten dálkáč.[/QUOTE]
Na hry jí nepotřebuju, na ty mám jinej komp, tahle kláv. je u obývákovýho PC a věř mi, že Media Centre od MS není jediná varianta, existuje spousta lepšího softu, který dokážou využívat to samý co MCE a mnohem lépe... Jen tu klávesnici donutit fungovat v XPsách...
[QUOTE=scratchy27;121301]Na hry jí nepotřebuju, na ty mám jinej komp, tahle kláv. je u obývákovýho PC a věř mi, že Media Centre od MS není jediná varianta, existuje spousta lepšího softu, který dokážou využívat to samý co MCE a mnohem lépe... Jen tu klávesnici donutit fungovat v XPsách...[/QUOTE]
jj, to věřím. Sám bych raději používal něco jiného než MCE, na což jsem po tvém přízpěvku zde založil thread v jiné rubrice ohledně alternativ k MCE,tak jestli víš o něčem lepším pisni tam prosím
( https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/18227-windows-media-center-alternativa )
Díky. Po těch driverech ještě mrknu.
EDIT: bohužel jsem se nejspíš spletl a ty drivery co jsem viděl/našel nebyly přesně to,co potřebuješ, nicméně alespoň link, kdyby to k něčemu bylo http://www.team-mediaportal.com/files/Download/Drivers/Remotes/MCERemoteReplacementDriver/
jj, to věřím. Sám bych raději používal něco jiného než MCE, na což jsem po tvém přízpěvku zde založil thread v jiné rubrice ohledně alternativ k MCE,tak jestli víš o něčem lepším pisni tam prosím
( https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/18227-windows-media-center-alternativa )
Díky. Po těch driverech ještě mrknu.
EDIT: bohužel jsem se nejspíš spletl a ty drivery co jsem viděl/našel nebyly přesně to,co potřebuješ, nicméně alespoň link, kdyby to k něčemu bylo http://www.team-mediaportal.com/files/Download/Drivers/Remotes/MCERemoteReplacementDriver/