Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 43

Téma: Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2)

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele kom72
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    36

    Ahoj, vybral jsem si tento pasiv k chlazeni HD3870, ale vsude doporucuji pridat jeste pridavny vetrak/y.
    Poradite mi nekdo jaky? Nevim jestli nebudou tyto: Arctic Cooling Turbo Module prilis hlucne a koukal jsem, ze maji jen 3 kabliky, takze je asi nebudu moci regulovat co?
    Poradte tedy pls, nejake velmi tiche pridavne vetraky (i pro pripadne osazeni na chlazeni skrine) a zda-li mam chtit s regulovatelnyma otackama. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    453

    Kup si klasicke 12cm ventilatory Nexus, Noctua ci Scythe. To je jedina rozumna rada.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Kdybys to tu prošel, určitě už se to tu řešilo....

    Tichý a drahý: Noctua
    Tichý a levnější: Nexus, Scythe

    Ale po zregulování bude tichá i většina obyčejných fanů, já mám třeba na S1 obyč. 120mm ze starýho EC zdroje
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Po pridaní vetráku na S1 si ťažkú hlavu z regulovania nerob, proste ho zapoj na 5V, to bude bohate stačiť...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od kom72 Zobrazit příspěvek
    Ahoj, vybral jsem si tento pasiv k chlazeni HD3870, ale vsude doporucuji pridat jeste pridavny vetrak/y.
    Poradite mi nekdo jaky? Nevim jestli nebudou tyto: Arctic Cooling Turbo Module prilis hlucne a koukal jsem, ze maji jen 3 kabliky, takze je asi nebudu moci regulovat co?
    Poradte tedy pls, nejake velmi tiche pridavne vetraky (i pro pripadne osazeni na chlazeni skrine) a zda-li mam chtit s regulovatelnyma otackama. Diky
    Zapoj je do boardu a pak zalezi na nem, jestli je budes moci regulovat nebo ne. Nebo je zapoj pres redukci snizujici napeti. Nebo do nejakeho regulacniho panelu. Nebo redukci z molex konektoru prehozenim na 5V (jak tu nekdo pise).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    já měl twin turbo takže za 1. jde regulovat 2 dráty napájení a 3 drát sledování otáček (jde regulovat). za 2. jsou celkem tichý fakt že jo
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Citace Původně odesláno od crasher.km Zobrazit příspěvek
    já měl twin turbo takže za 1. jde regulovat 2 dráty napájení a 3 drát sledování otáček (jde regulovat). za 2. jsou celkem tichý fakt že jo
    Mňa by zaujímalo, vzhľadom na to že s nimi nemám skúsenosť, čo je to "jsou celkem tichý" ? Sú počuteľné, nepočuteľné, poprípade s čím by si ich porovnal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    453

    Problem Turbo modulu je jeho konstrukcia. Fuka totiz vsade, len nie na ten pasiv - chyba mu totiz ramcek okolo lopatiek ventilatora.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    tá konštrukcia nieje až tak hrozná...
    ale namiesto turbo modulu je lepšie 12cm pomalobežný vetráčik
    12cm ventilátor na 600ot. nafúka viac ako tie dva nízke 8cm na nejakých 1300.a hlučnosť bude tiež na tom horšie
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od faugusztin Zobrazit příspěvek
    Problem Turbo modulu je jeho konstrukcia. Fuka totiz vsade, len nie na ten pasiv - chyba mu totiz ramcek okolo lopatiek ventilatora.
    Jj to je urcitě pravda, ale ohledně ventilace na S1:
    1. S1 je schopnej chladit víceméně pasivně a jakejkoliv ofuk (třeba tím turbo modulem) je jen k dobru, není to přímo nutnost
    2. jakejkoliv 120mm fan bude zhruba stejně účinnej jako ten turbo modul
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele kom72
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    36

    ok, takze objednam 12cm vetracek, ale jak ho tam pridelam na ten pasiv?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Môžeš ho pripevniť napríklad takýmito páskami
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    robky: jako že sem měl všechno chlazení v pc od Artic cooling a nebyl témeř slyšet vždycky něco uslyšíš,ale přiřadil bych je k tižším .. a k tomu chlazení - ty lopatky jsou dobře nasměrovaný.... řekl bych to takhle-Pokud máte dost místa pd PCI-E slotem a nevadí vám ,že příjdete i PCIka ,tak bych bral noctuu nebo scytche ... pokud šetříte místo jako já ,bral bych twiny ....


    CO JE HLAVNÍ VÝHODOU TWINŮ JE ,ŽE FOUKAJÍ NA CELÝ PASIV A NÉ JEN NA UČITÝ MÍSTO
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Větrák na S1 se nedává jen kvůli chlazení pasivu (jádra), ale je dobré ho dát tak aby ofukoval napájecí regulátory. Ty totiž taky dost topí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Citace Původně odesláno od crasher.km Zobrazit příspěvek
    CO JE HLAVNÍ VÝHODOU TWINŮ JE ,ŽE FOUKAJÍ NA CELÝ PASIV A NÉ JEN NA UČITÝ MÍSTO
    12cm ventilátor pokryje na accelere dostatočnú rozlohu...
    a ako povedal johny__g na GK netreba chladiť len jadro ale aj pamäte, reguátory, vlastne skoro celé PCB
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Chlazení grafik: PROBLÉM 8800GT a Arctic Cooling Accelero S1 rev. 2
    Od snasel17 v sekci Chlazení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-10-2013, 12:17
  2. Chlazení grafik: Gigabyte 8800GT a Arctic Cooling Accelero S1 rev. 2
    Od still_wolf v sekci Chlazení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-05-2010, 18:42
  3. Chlazení grafik: Arctic Cooling Accelero S1 a S2 + minirecenze
    Od Kollda v sekci Chlazení
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 11-09-2008, 08:03