hoj
jen by mě zajímalo k čemu mám na desce slot "pci express x4 slot" takovej je zakrslej co se do něj dá zapojit a kde se něco dyštak do toho dá senat?
dík za odpovědi :-D
jen by mě zajímalo k čemu mám na desce slot "pci express x4 slot" takovej je zakrslej co se do něj dá zapojit a kde se něco dyštak do toho dá senat?
dík za odpovědi :-D
taky by tam mohla jit dat i obycejna grafika - pokud ma konektor otevreny konec, ze z neho karta bude trcet dozadu a nema tam klasickou prepazku jakoze konec
[QUOTE=mech13;122324]taky by tam mohla jit dat i obycejna grafika - pokud ma konektor otevreny konec, ze z neho karta bude trcet dozadu a nema tam klasickou prepazku jakoze konec[/QUOTE]
právě to sem si myslel že by tam šla grafika břee to má na konci takovej ten hášek jako PCI express 16
A jestli to třeba nejde taky do sli bo něčeho podobnýho
ale divný je že sen to v žádným obchodě nenašel
právě to sem si myslel že by tam šla grafika břee to má na konci takovej ten hášek jako PCI express 16
A jestli to třeba nejde taky do sli bo něčeho podobnýho
ale divný je že sen to v žádným obchodě nenašel
chtelo by to vedet presne o cem se bavime... s hackem na konci - neni to nahodou PCI-E 16x konektor s aktivnima jen 4 linkama? nebo 4x konektor s nejakym patentem?
pokud mozno sem hod presny model desky
//spis nez SLI by jelo CF - to jede i na intelech, nVidia si SLI drzi jen pro sve chipsety
pokud mozno sem hod presny model desky
//spis nez SLI by jelo CF - to jede i na intelech, nVidia si SLI drzi jen pro sve chipsety
No existují PCIe x1 x4 x8 x16. Vic jsem jich neviděl. Ale nvm moc proč, bo jsem viděl karty jen do x16 a x1.
A to ne x8, že je jen sniženej počet linek, ale zkracenej celej slot.

Imho si myslim, že by tam grafika asi nešla.
A to ne x8, že je jen sniženej počet linek, ale zkracenej celej slot.

Imho si myslim, že by tam grafika asi nešla.