Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 36 z 36

Téma: ie6 a ie7 pod vistama

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    154

    No to virtual pc mi jeden psal že mu jede i na vista home premium tak nevím. Jinak asi pokud to pojede tak tam budu moc dát 98 protože xp se mi nepodařilo legálně sehnat a kupovat to nechci když nevím jestli to pojede.

    Jen mám strach jestli tam ty 98 pojedou, jestli nebude problém s ovladačema nebo s něčím protože 98 a vista je trochu velký rozdíl a když tam nejede ani IE .

    P.S.: jak velkou min. RAMku potřebuje 98? Abych věděl kolik mužu nejméně nastavit když tam pojede jen ten prohlížeč.

    P.S.2.: to se jako bude pokažde spouštět jako klasické pc? No že to pak zbytečně bude trvat dlouho když budu muset čekat než se spustí 98 a i ten prohlížeč protože asi je nebudu moc nechat spuštěné celou dobu testování na to je asi 1GB RAM málo když ještě pojede pspad a třeba chvilku firefox na vistách.

    P.S.3.: to se ten os dá nějak do toho nainstalovat nebo se ten os musí spouštět pokaždé pak z cd? No protože to cd asi budu muset vrátit a taky by mi to na noťasu vybíjelo baterku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    pro 98 ti bohate staci 64MB, klidne muzes skusit i 32, nemusis mit strach ze bys mel malo

    jak uz jsem nekolikrat psal, systemy jsou uplne oddelene takze zadny ovladace ani nic plasit nemusis, proste to funguje jinak. jediny co 98 tusim potrebuji jsou ovladace na zvukovku - je to tusim SB 128, ovladac bez problemu stahnes z webu creative (pokud teda potrebujes zvuk...)

    stahni si to a uvidis, vazne to neni slozity a funguje to dobre a jednoduse

    takto muzem bud jeste tyden debatovat, nebo si to stahnes a za pul hodky budes vedet vse
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    154

    No ja stahnu to virtual pc a na ty 98 budu muset počkat do zítřka.
    Jen mi jeden říkal že na 1GB RAM s windows vista to není šance rozjet a mužu to celé zničit a taky se mi s tím hodně zas*** systém a registry tak jsem měl strach.

    Jinak ty 98 pujdou asi jen s virtual pc ale s tím druhým programem (mv.. player no nevím jak se jmenuje) to asi nejde tam je potřeba vytvořit nějaké image soubory že?
    Jinak zvuk asi nebude na testování stránek třeba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    svojemu systemu tim rozhodne nijak neublizis, nejake zas*** registru je blbost. jediny co by ti asi neslo je rozjet dalsi virtualni vistu, to bys mel RAM uz asi fakt malo (teda mozna by to jelo - dal bys tomu 512 a pul giga by ti zustalo, teoreticky by to asi jelo - ale v praxi bych na tom nechtel delat)

    98 stejne jako uplne jakykoli jiny system (W3.11, W95, W ME, W XP, dos, MAC OS X, kubuntu, fedora, suse, gentoo, slackware, freeBSD...) samozdrejme pojedou jak na Virtual PC tak na VMWare player, server, workstation

    jaky image soubory? proste se proklikas pruvodcem, nic se tam slozite nevytvari ani nenastavuje a je jedno co a jak chces provozovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    154

    no tak uvidíme zítra. Stejně nevím jestli to zvlánu nainstalovat :-D protože OS jsem nikdy neinstaloval vždy jsem to raději koupil už nainstalované. Není nějaký český srozumitelný návod? Co jsem hledal tak jsem našel akorát buď anglicky nebo jen jak nainstalovat virtual pc jnže jak tam dostat os už nikde není psané. A na VMWare player už jsem nic moc nenašel.

    "VMware Player, na rozdíl od VMware Workstation, dokáže spouštět před předem vytvořené a nainstalované virtuální stroje (nedokáže tedy vytvářet nové)."
    Naposledy upraveno uživatelem j1rka: 26-05-2008 v 19:42
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    neboj, to pude kdyztak mas toto forum
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. ATi 4850 a problém s ovladači pod Vistama 32 i 64bit
    Od Messiah_ v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 01-02-2009, 00:29
  2. Problem s Cool 'n' Quiet pod Vistama
    Od pulcik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 22-05-2008, 20:13
  3. Problem s Vistama a videem
    Od szakal v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-06-2007, 14:49