icq padá
mám takový problém s icq, vždy po cca půlhodině nečinosti se mi samo vypne. nevíte někdo čím to je? dělá to na winXP, na 2000 to nedělalo...
p.s. sry nevěděl sem do jaký kategorie s tim...:)
p.s. sry nevěděl sem do jaký kategorie s tim...:)
[QUOTE=BlackFrog]mám takový problém s icq, vždy po cca půlhodině nečinosti se mi samo vypne. nevíte někdo čím to je? dělá to na winXP, na 2000 to nedělalo...
p.s. sry nevěděl sem do jaký kategorie s tim...:)[/QUOTE]
ICQ je strasne nestabilni, a pada porad. vim ze me to delalo u dvou her. jedna byla tusim open TTD a tu druhou si uz nepamatuju, ale vim ze jakmile sem je spustil tak ICQ slo okamzite dolu. to byly dva pripady pravidelny, jinak pada nahodne a casto jak se mu zachce
[OT]to WUSB co ses ptal v jinym topicu: viz dnesni aktualita. pomalu ale jiste se blizi[/OT]
p.s. sry nevěděl sem do jaký kategorie s tim...:)[/QUOTE]
ICQ je strasne nestabilni, a pada porad. vim ze me to delalo u dvou her. jedna byla tusim open TTD a tu druhou si uz nepamatuju, ale vim ze jakmile sem je spustil tak ICQ slo okamzite dolu. to byly dva pripady pravidelny, jinak pada nahodne a casto jak se mu zachce
[OT]to WUSB co ses ptal v jinym topicu: viz dnesni aktualita. pomalu ale jiste se blizi[/OT]
Mam i takovy tuseni ze tam kdesi v nastaveni je funkce.. po nejake dobe necinnosti se odpojit ale nejsem si jistej.Zkus prohledat nastaveni
Take by bylo dobre vedet, co pouzivas za icq klienta...pokud Mirandu IM, tak se da stahnout plugin s nazvem keepstatus. Ten zajisti opetovne pripojeni, pokud se icq odpoji - at uz z jakyhokoli duvodu.
Já používám taky ICQ 5.1, konkrétně verzi build 3000 a přestože se na tyhle nový verze strašně nadává, mně jedinkrát nezazlobilo a to ho používám prakticky denně už pár měsíců. Jen nešlo vypnout automatické spuštění po startu PC, musel jsem to odstranit v registrech. Jinak po nainstalování češtiny, odstranění reklam a výměny těch otřesných smajlíků jsem spokojen.
EDIT: Jen jediná věc mě vadla a stále vadí, mám vypnuté zvuky a přesto když pošle smajlíka někdo kdo má zvuky u sebe zapnuté, přehraje se mi taky:mad: . Nepomohlo ani odstranění zvukových souborů. Nejspíš se ten zvuk přenese přímo od toho uživatele, nevíte někdo co s tím?:(
EDIT: Jen jediná věc mě vadla a stále vadí, mám vypnuté zvuky a přesto když pošle smajlíka někdo kdo má zvuky u sebe zapnuté, přehraje se mi taky:mad: . Nepomohlo ani odstranění zvukových souborů. Nejspíš se ten zvuk přenese přímo od toho uživatele, nevíte někdo co s tím?:(
[QUOTE=boboco]Já používám taky ICQ 5.1, konkrétně verzi build 3000 a přestože se na tyhle nový verze strašně nadává, mně jedinkrát nezazlobilo a to ho používám prakticky denně už pár měsíců. Jen nešlo vypnout automatické spuštění po startu PC, musel jsem to odstranit v registrech. Jinak po nainstalování češtiny, odstranění reklam a výměny těch otřesných smajlíků jsem spokojen.
EDIT: Jen jediná věc mě vadla a stále vadí, mám vypnuté zvuky a přesto když pošle smajlíka někdo kdo má zvuky u sebe zapnuté, přehraje se mi taky:mad: . Nepomohlo ani odstranění zvukových souborů. Nejspíš se ten zvuk přenese přímo od toho uživatele, nevíte někdo co s tím?:([/QUOTE]
To mas stejne jako kdyz ma nekdo nastavene pozadi. tak to posila i tobe ne jen na svem ICQ a kdyz ma nekdo provokativne ruzove pozadi s modrym pismem je to super na oci, hlavne vecer a v noci. Ale taky jsem neprisel na to jak to vypnout.
EDIT: Jen jediná věc mě vadla a stále vadí, mám vypnuté zvuky a přesto když pošle smajlíka někdo kdo má zvuky u sebe zapnuté, přehraje se mi taky:mad: . Nepomohlo ani odstranění zvukových souborů. Nejspíš se ten zvuk přenese přímo od toho uživatele, nevíte někdo co s tím?:([/QUOTE]
To mas stejne jako kdyz ma nekdo nastavene pozadi. tak to posila i tobe ne jen na svem ICQ a kdyz ma nekdo provokativne ruzove pozadi s modrym pismem je to super na oci, hlavne vecer a v noci. Ale taky jsem neprisel na to jak to vypnout.
[QUOTE=Lucas]To mas stejne jako kdyz ma nekdo nastavene pozadi. tak to posila i tobe ne jen na svem ICQ a kdyz ma nekdo provokativne ruzove pozadi s modrym pismem je to super na oci, hlavne vecer a v noci. Ale taky jsem neprisel na to jak to vypnout.[/QUOTE]
na te liste mezi chatem a posilanou zpravou je ikonka s klicem a tam je "Override User's Settings" - taky me to dost stvalo
na te liste mezi chatem a posilanou zpravou je ikonka s klicem a tam je "Override User's Settings" - taky me to dost stvalo