problém s LG GSA-H20L
Jeden den jsem ještě vypaloval DVD, zdá se že byla všechna tři v pořádku. Na druhý den, když jsem chtěl pokračovat tak mechanika nenačítala žádné disky a od té doby nefunguje (nenačítá disky). Když jsem ji rozdělal, abych vyčistil laser a mechaniku tak jsem ji zkoušel odkrytou. Laser najede pod disk, ale ten se pootočí ani ne o čtvrt otáčky a vozík s laserem odjede, jakoby žádný disk nenašel. I když jsem roztočení disku pomohl prstem, ten se nějakou dobu točil, ale laser ho nenačetl. Chci se zeptat jestli si myslíte, že je to ještě opravitelné, nebo se to už nevyplatí. Před dvěma měsíci skončila záruka.
Tohle se mi před lety stalo u obyčejné DVD-ROMky, když jsem ripoval DVD přímo z mechaniky a nastavil malý buffer. Naštěstí reklamace prošla a dali novou :-) Zkus to reklamovat.
[QUOTE=jardasmid;125827] Zkus to reklamovat.[/QUOTE]
Pan pise, ze mechanika je dva mesice po zaruce, takze asi ne.
Ja si myslim, ze je mrtva a ze cena opravy by presahla cenu nove. Koupil bych novou ;)
Pan pise, ze mechanika je dva mesice po zaruce, takze asi ne.
Ja si myslim, ze je mrtva a ze cena opravy by presahla cenu nove. Koupil bych novou ;)
Vzhledem k nynější ceně bych si s tím nedělal hlavu. Kdysi to byl větší průser. Kamarádovi odešly dvě HP, kus za 15 litrů. Samozřejmě po záruce.
kup novu.. to by som snad ani neriesil.. ved dnes mas DVDRW pod 1000Kc.
Mimochodom, niekedy mam pocit ze v tych veciach je nejaky casovac, ktory po skonceni zaruky spusti samodestrukcny proces.. :-( mne odisiel disk s filmami asi tyzden po skonceni zaruky.. :D
Mimochodom, niekedy mam pocit ze v tych veciach je nejaky casovac, ktory po skonceni zaruky spusti samodestrukcny proces.. :-( mne odisiel disk s filmami asi tyzden po skonceni zaruky.. :D