Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: problem stav baterie na Notebooku

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    26

    Zdravim, nainstaloval som na kupenom notebooku Acer extenza 5620 bez OS , win XP SP2 a aj ovladace z prilozeneho CD. No momentalne neviem nastavit, aby sa mi zobrazoval stav baterie v tray ikone. Skusal som som to cez nastavenia Moznosti napajania, ale tam taka moznost nie je o baterke niet ani chyru resp. ked nastavim v scheme napajania Prenosovy pocitac, nic tym nevyriesim a win sa stale javi, ako keby bol nainstalovany na Stolovom PC. Skusal som aj iny softwer na zobrazenie baterky (NBstat), ktory mi iba zobrazuje, ze je pripoj. na Elektricku siet takze stav Baterky je stale 100% aj po vypojeni adapteru sa zobrazuje El. siet. Skuste poradit, chyba nejaky ovladac na senzor Baterky, ptetoze niektore ovladace na CD sa dali nainstalovat iba na OS Vista, alebo nespravna instalacia Win XP ? Vdaka dopr.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Nefro
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    223

    Na mojom DELL Latitude D 505 sa to dá nastaviť v Ovládací panel/Možnosti napájania/Spresnenie/Vždy zobraziť ikonu na paneli úloh. Malo by to fungovať.
    Mimochodom ak odpojím sieť tak sa mi stav batérie zobrazuje automaticky a nepotreboval som žiaden ovládač.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od Nefro Zobrazit příspěvek
    Na mojom DELL Latitude D 505 sa to dá nastaviť v Ovládací panel/Možnosti napájania/Spresnenie/Vždy zobraziť ikonu na paneli úloh. Malo by to fungovať.
    Mimochodom ak odpojím sieť tak sa mi stav batérie zobrazuje automaticky a nepotreboval som žiaden ovládač.
    No zrejme si mal na tvojom NB OS predinstalovany, nie? Ja som ho sam musel naistalovat vr. ovladacov. A skusal som aj Moznostiach napajania nastavit schemu na prenosovy PC (notebook) + som zapol zobrazovanie ikony, ako mi radis. Ibaze sa stale pri systemovych hodinach sa zobrazuje ikonka "Elektrická siet" a nie Stav baterie. To iste plati aj ked odpojim adapter a NB je napajeny iba cez bateriu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Asi se ti stala při instalaci nějaká lehčí chyba, kterou jsi ani nezanamenal. Jaké jsi instaloval windowsy? Pro nebo Home? I když v tomhle by neměl být rozdíl... Zkus to ještě jednou reinstalovat, musí to fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Nefro
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    223

    Citace Původně odesláno od palo1129 Zobrazit příspěvek
    No zrejme si mal na tvojom NB OS predinstalovany, nie?
    Nie a dokonca som si ovládače musel sťahovať netu.

    Citace Původně odesláno od palo1129 Zobrazit příspěvek
    Ibaze sa stale pri systemovych hodinach sa zobrazuje ikonka "Elektrická siet" a nie Stav baterie. To iste plati aj ked odpojim adapter a NB je napajeny iba cez bateriu.
    Aj mne zobrazuje Elektrickú sieť ale po chvíľke sa to zmení. Ako dlho si čakal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Dej sem screen toho "Moznosti napajania".
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od hl.hl Zobrazit příspěvek
    Dej sem screen toho "Moznosti napajania".
    ok skuste sa nato pozret kde je problem, Dk.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Zkus povolit/spustit tu službu nepřerušitelný zdroj napájení (Uninterruptible Power Suply). Start>spustit>services.msc. Třeba to bude ono
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    A mas v seznamu hardware baterii?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s nabíjením baterie notebooku
    Od Clizzy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-08-2013, 16:52
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-09-2012, 17:45
  3. baterie v notebooku
    Od DrZelenka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-04-2011, 18:17
  4. Problém s nabíjením baterie NB Acer
    Od aaladinek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-11-2010, 19:46
  5. Nabíjení baterie notebooku
    Od kgryg v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-09-2008, 11:17