Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Pokazeny skener? MP150

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    13

    Mam canon mp150 idem kopirovat a vytlaci mi papier aj s pruhom sumu. Skusal som skenovat a vysledok je ten isty. Updatol som driver a nepomaha. S driverom to asi nema nic, kedze ked dam kopirovat tak moze byt aj odpojeny od pc a vytlaci to rovnako . A pritom som moc papierov v minulosti neskenoval. Nie je nejako moc pouzivana.
    Neviete co s tym?

    Prilozene foto.

    http://img46.imageshack.us/my.php?image=imgoj3.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od cyro3 Zobrazit příspěvek
    Pokazeny skener?
    Ano, vypadá to tak.

    Soubory z PC ti to tiskne normálně?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    13

    Vsetko tlaci jak ma. Tlacim dost casto, ale skenujem zriedka preto som si to vsimol az dnes... Asi tri mesiace od posledneho skenovania. Medzitym sa cele multifunkcne ani nepohlo. Takze otrasom alebo tak nieco nepripada do uvahy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Tak to není moc co řešit -> reklamace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele jang
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    31

    Tento Canon mam aj ja, dost casto sa stane, ze treba doplnit ink (mne to pomoze). Podobny problem... s pruhmi ap.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    13

    Neviem ci si si precital dobre moj prispevok. Ale co ma farba spolocne so skenerom ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    pokud je v záruce, tak reklamace. Jinak já bych to tipoval na utrženej kabel, kterej vede od hlavy scaneru, takže místo nascanovanejch dat posílá blbosti. Ale kdo ví...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    13

    No ten kablik odtrhnuty napadol aj mna lebo predsalen tam je niekolkozilovy podobny sata. ale nejde mi do hlavy jak sa mohol poskodit ked sa s tlaciarnou vobec nehybalo a skenuje sa z casu na cas...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Je ten pruh šumu vždycky stejně širokej? A když dáš scanovat výřez, je taky na stejnym místě?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    13

    stale to iste. ten isty pruh ... na tom istom mieste.
    teda presnejsie, ked dam vyrez len kusok z toho sumu tak je tam len kusok toho sumu...

    ale pocas scanovania svieti cela ta "lampa" ktora skenuje.
    Naposledy upraveno uživatelem cyro3: 31-05-2008 v 22:01
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Hmmm, tak jestli od scanovací hlavy vede sériovej kabel a chyba je vždycky stejná, tak musí bejt chyba někde na hlavě scaneru. Pravděpodobně se něco stalo s CCD čipem - vyloženě to vypadá na spálenej samotnej čip nebo přerušený datový dráhy od čipu k elektronice. V domácích podmínkách (či jestli vůbec) pravědpodobně neopravitelný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    13

    Vies co. vyskusal som dat scanovat na 600dpi urobilo to 100mb subor a naskenoval vsetko ako ma byt . bez pruhu. skusal som potom pomaly zvysovat od 150, 200,300 a od 400dpi to naskenuje normalne vsetko ok bez pruhu. Do 400dpi to skenuje s pruhom. Skusil som aj vymenit el. zastrcku ale nepomohlo. nerozumiem tomu...
    Bermutsky trojuholnik
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Periferie: Tiskárna Canon PIXMA MP150
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-10-2011, 22:42
  2. Pokazený výstup na slúchadlá
    Od shebik v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-10-2011, 16:35
  3. Pokazeny Windows?
    Od Tomacos v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 27-02-2009, 17:29
  4. Tiskárny: Kvalitní skener s OCR
    Od dkas v sekci Periferie
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-10-2008, 13:48
  5. Asus WL-500gP + NetBox + Canon MP150
    Od khury.tariq v sekci Sítě
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-08-2007, 08:29