fa.Destruct// .....ze Crysis - hahaha, na taketo discipliny sa moja zostava nechyta....naposledy ked som sa pokusal o test v 3D Marku ( 06 alebo 05 ) tak mi komp padol do bluescreenu
fa.Destruct// .....ze Crysis - hahaha, na taketo discipliny sa moja zostava nechyta....naposledy ked som sa pokusal o test v 3D Marku ( 06 alebo 05 ) tak mi komp padol do bluescreenu
Určite celý komp vyčisti a tie zadné mriežky odstráň. To nieje možné aby sa na tak veľkom chladiči GPU mohlo len tak prehrievať.
Ak to hodí do BSOD tak by som skúsil aj preinštalovať OS inak hoď sem aké sú teploty procesora.
A rozhodne tichý kompík s BOXovaným chladičom na CPU mať nebudeš![]()
teplotu na procaku mam 49 stupnov ( aj ked programek pise, ze -49 stupnov )
A tomuhle ty věříš? Máš poslední verzi?
Zkus jiný programy, třeba CPU-Z, Everest, CoreTemp.... tady si vyber.
Porovnals to aspoň v tím, co ti ukazuje BIOS? Programu, kterej píše teplotu CPU -49°C bych teda nevěřil![]()
Výbornou zkušenost mám s Arctic Fan 3, je vyšší a může strhnout vzduch z okolí (a odsát tak o něco málo více), ale na druhou stranu na ten Arctic Fan 8 teď koukám a průtok je stejný, jen by měl méně hučet...dobrá volba
Dopředu do skříně bych dal nějaký Nexus, to je asi mezi 80mm ventilátory nejlepší volba. Vystříhat mřížky a vysát je ale samozřejmost, jak už několikrát padlo.