Namontování graf. karty
zdravim, chci se zeptat, je narocne namontovat si grafickou kartu(a dale zvukovou kartu) do pc? Moje technicka zrucnost je takova, ze si dokazu hodit do pc ramku, vymenit zdroj..
dekuji za odpovedi
dekuji za odpovedi
[QUOTE=Morelo]zdravim, chci se zeptat, je narocne namontovat si grafickou kartu(a dale zvukovou kartu) do pc? Moje technicka zrucnost je takova, ze si dokazu hodit do pc ramku, vymenit zdroj..
dekuji za odpovedi[/QUOTE]
Ne ;)
dekuji za odpovedi[/QUOTE]
Ne ;)
Jestli umíš do kompl přidat ramku a vyměnit zdroj, tak už rovnou umíš vyměnit grafiku!!!
jen s tím rozdílem, že po nastartování komplu vložíš CD (hádám že to taky umíš:) a naistaluješ ovladače. => primitivita
jen s tím rozdílem, že po nastartování komplu vložíš CD (hádám že to taky umíš:) a naistaluješ ovladače. => primitivita
[QUOTE=Konnor]Jestli umíš do kompl přidat ramku a vyměnit zdroj, tak už rovnou umíš vyměnit grafiku!!!
jen s tím rozdílem, že po nastartování komplu vložíš CD (hádám že to taky umíš:) a naistaluješ ovladače. => primitivita[/QUOTE]
ok, díky, ještě bych se chtěl zeptat, jsem docela v HW lama a tak by mě zajímalo, když mám teďka integrovanou grafiku, jestli tam normálně tu grafiku namontuju, nebo jestli to je nějaký problém, když je grafika integrovaná na základovce,... to potom se zvolí ta neintegrovaná a integrovaná se nebude používat? :-[
jen s tím rozdílem, že po nastartování komplu vložíš CD (hádám že to taky umíš:) a naistaluješ ovladače. => primitivita[/QUOTE]
ok, díky, ještě bych se chtěl zeptat, jsem docela v HW lama a tak by mě zajímalo, když mám teďka integrovanou grafiku, jestli tam normálně tu grafiku namontuju, nebo jestli to je nějaký problém, když je grafika integrovaná na základovce,... to potom se zvolí ta neintegrovaná a integrovaná se nebude používat? :-[
Vypneš integrovanú v BIOSe a malo by to normálne nabehnúť. Vo Windows nainštaluješ ovládač pre tú grafiku a ideš.
Samozrejme ti nikto nemôže zabezpečiť 100% kompatibilitu a bezproblémovosť, taký je už, hold, svet počítačov, HW a SW... :)
Samozrejme ti nikto nemôže zabezpečiť 100% kompatibilitu a bezproblémovosť, taký je už, hold, svet počítačov, HW a SW... :)
[QUOTE=eraser]Vypneš integrovanú v BIOSe a malo by to normálne nabehnúť. Vo Windows nainštaluješ ovládač pre tú grafiku a ideš.
Samozrejme ti nikto nemôže zabezpečiť 100% kompatibilitu a bezproblémovosť, taký je už, hold, svet počítačov, HW a SW... :)[/QUOTE]
Hlavně připoj monitor k té nové grafice, ne k té integrované :)
jinak, všichni se učíme a skládat PC je super puzzle;)
Samozrejme ti nikto nemôže zabezpečiť 100% kompatibilitu a bezproblémovosť, taký je už, hold, svet počítačov, HW a SW... :)[/QUOTE]
Hlavně připoj monitor k té nové grafice, ne k té integrované :)
jinak, všichni se učíme a skládat PC je super puzzle;)
[QUOTE=tgfh]A jestli si chceš kupovat grafiku tak si nejdřív zjistli jestli máš AGP nebo PCI express slot.[/QUOTE]
ok, dík
btw, mám AGP
ok, dík
btw, mám AGP
[QUOTE=Morelo]ok, dík
btw, mám AGP[/QUOTE]
No vetcsina dosiek je konfigurovanych tak, ze zisti aku pouzivas VGA ci integrovanu alebo normalnu VGA do AGP, vetcsinou ked zisti, ze je nieco v AGP, tak tu integrovanu vypne... PS ak chces vediet aku, tak si pozri diskusi bud o 7600GS alebo Aku VGA do AGP....
btw, mám AGP[/QUOTE]
No vetcsina dosiek je konfigurovanych tak, ze zisti aku pouzivas VGA ci integrovanu alebo normalnu VGA do AGP, vetcsinou ked zisti, ze je nieco v AGP, tak tu integrovanu vypne... PS ak chces vediet aku, tak si pozri diskusi bud o 7600GS alebo Aku VGA do AGP....
[QUOTE=pegy]No vetcsina dosiek je konfigurovanych tak, ze zisti aku pouzivas VGA ci integrovanu alebo normalnu VGA do AGP, vetcsinou ked zisti, ze je nieco v AGP, tak tu integrovanu vypne... PS ak chces vediet aku, tak si pozri diskusi bud o 7600GS alebo Aku VGA do AGP....[/QUOTE]
Ok, dík za info :))
PS:
myslíte, že tato karta je dostatečně dobrá? (nejsem nějaký zvláštní pařan, maximálně občas CS zahraju, ale pařan nejsu, proto nechci kupovat grafiku za 4000 :) )
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
díky za názory
Ok, dík za info :))
PS:
myslíte, že tato karta je dostatečně dobrá? (nejsem nějaký zvláštní pařan, maximálně občas CS zahraju, ale pařan nejsu, proto nechci kupovat grafiku za 4000 :) )
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
díky za názory
[QUOTE]díky za názory[/QUOTE]
Ja by som bral skor tuto [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ma o nieco lepsi vykon, je sice 128 MB, ale pri takejto karte aj tak 256 MB nevyuzijes a je to len marketingovy tah aj tak s tymi 256 MB, jedine ak ti prekaza aktivny vetrak tak by som ju nebral, ak ti nevadi, tak urcite tuto!!!
Ja by som bral skor tuto [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ma o nieco lepsi vykon, je sice 128 MB, ale pri takejto karte aj tak 256 MB nevyuzijes a je to len marketingovy tah aj tak s tymi 256 MB, jedine ak ti prekaza aktivny vetrak tak by som ju nebral, ak ti nevadi, tak urcite tuto!!!