Laboratoř 09.10.2006: Gigabyte GV-NX76T256D-RH
Jednalo se o grafickou kartu Gigabyte GV-NX76T256D-RH (GeForce 7600GT).
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
cool.user, Matajon, xelc, tequilla, Martes, Wlcheck, tgfh, arvelius, Waffer, jirka037, Zdeněk Havel, Jeffo, Deedman, tv, Schermen, mech13, VlasTik., Invin, boboco, Mirunek.
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
cool.user, Matajon, xelc, tequilla, Martes, Wlcheck, tgfh, arvelius, Waffer, jirka037, Zdeněk Havel, Jeffo, Deedman, tv, Schermen, mech13, VlasTik., Invin, boboco, Mirunek.
Coz me ale pripomina ze nam nikdo nebrani diskutovat o tom co to bylo (kdyz uz je soutez ukoncena) tak se pochlubte s tim kdo co hadal :)
Ja risknul Gigabyte 7600GT SilentPipe II - gv-nx76t256d-rh
btw: proc v tyhle sekci zas neni edit? :mad:
btw: proc v tyhle sekci zas neni edit? :mad:
Podle mě taky, jen mi vůbec nesedí rozložení součástek. Ale 2xDVI a SLI konektor jednoznačně ukazují na 7600GT.
Ktere soucastky ti tam nesedi? Ja to urcil podle rozmisteni kondiku a tlumivky na spodni strane karty (dle obrazku).
Ta karta ma nekolik ruznych revizi ocividne.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
No já si taky myslel že to je gigabyte ale nějak sem na to neměl čas to hledat a pak asi tak kolem desátý sem votevřel pcworl a vona tam byla vyfocená na čtvrt stránky :mad: Příště si ho pčečtu hnde jak výjde i když tam je většinou prd
[QUOTE=cool.user]Coz me ale pripomina ze nam nikdo nebrani diskutovat o tom co to bylo (kdyz uz je soutez ukoncena) tak se pochlubte s tim kdo co hadal :)
btw: proc v tyhle sekci zas neni edit? :mad:[/QUOTE]
Sakra. Tu jsem chtěl dát ale měl jsem špatnej obrázek (nejspíš jiná revize jak jsi dával obrázky dál) týhle karty tak jsem si řikal že to nebude ona a potom jsem už neměl čas hledat :(.
btw: proc v tyhle sekci zas neni edit? :mad:[/QUOTE]
Sakra. Tu jsem chtěl dát ale měl jsem špatnej obrázek (nejspíš jiná revize jak jsi dával obrázky dál) týhle karty tak jsem si řikal že to nebude ona a potom jsem už neměl čas hledat :(.
To že je to gigabyte bylo relativně jasné. Akorát jsem neměl vůbec čas studovat ten obrázek trochu více, tak jsem jenom střelil. Bohužel špatně...
Nějak ste si oblíbili grafiky Gigabyte :D . Tohle bylo opravdu jednoduché - tenhle pasiv má pouze nějaké 1600, 6600GT a 7600GT. Radeony nemají SLI a 6600 zase dual DVI.
Gigabyte ma 5 karet s chlazenim Silent Pipe II, pricemz 3 z nich jsou radeony. Takze i kdyby to clovek strelil hoodne od boku, sance byly 50 na 50. :D
Je zvlastni, ze jirka037 nema na foru zadny prispevek, ac je registrovan od 9.5.2006 a ma jako prvni zlatou v laboratori SHW. :)
Asi nedělá nic jinýho kromě hádání;) . Jiříku, co takhle napísat jeden řádek na fórum... Jako na předávání Oskarů: "Jak se cítíte jako držitel nejvyššího možného ocenění?" :)
[QUOTE=tequilla]Je zvlastni, ze jirka037 nema na foru zadny prispevek, ac je registrovan od 9.5.2006 a ma jako prvni zlatou v laboratori SHW. :)[/QUOTE]
Taky jsem si toho všimnul. Jestli si to tady vůbec čte. Možná sem vždycky zajde jenom na Laboratoř a na zbytek se vykašle ale tomu ani sám nevěřim :).
Taky jsem si toho všimnul. Jestli si to tady vůbec čte. Možná sem vždycky zajde jenom na Laboratoř a na zbytek se vykašle ale tomu ani sám nevěřim :).
Je to divný:cool: . Jak poodhalit roušku tajemna našeho GOLDEN - Řešitele?:) Zkoušel jste někdo SZ?:D
Na tu by třeba ani nezareagoval. Bylo by zajímavý kdyby sem nakonec napsal a vyklubal se z něj velkej odborník a nakonec by psal i články pro SHW.
Jinak musim říct že to je machr že dokázal odpovědět na zatim všechny otázky v Laboratoři. Gratuluju.
Jinak musim říct že to je machr že dokázal odpovědět na zatim všechny otázky v Laboratoři. Gratuluju.
[QUOTE=boboco]Asi nedělá nic jinýho kromě hádání;) . Jiříku, co takhle napísat jeden řádek na fórum... Jako na předávání Oskarů: "Jak se cítíte jako držitel nejvyššího možného ocenění?" :)[/QUOTE]
Tak teda jako na předávání Oskarů:) :
Hlavně bych chtěl říct, že mi bylo ctí zúčastnit se této soutěže, která byla výborně zvládnutá hlavně po stránce daných otázek, výběru komponent a obtížnosti. Dále bych chtěl poděkovat všem těm, kteří pravidelně zaspávali zadání otázek a tím mi umožnili snadný postup:) . No prostě dobrá soutěž, konkurence soutěžících taky, tak co k tomu ještě tak dodat – děkuju všem.
Tak teda jako na předávání Oskarů:) :
Hlavně bych chtěl říct, že mi bylo ctí zúčastnit se této soutěže, která byla výborně zvládnutá hlavně po stránce daných otázek, výběru komponent a obtížnosti. Dále bych chtěl poděkovat všem těm, kteří pravidelně zaspávali zadání otázek a tím mi umožnili snadný postup:) . No prostě dobrá soutěž, konkurence soutěžících taky, tak co k tomu ještě tak dodat – děkuju všem.
Jupí:D. Jirka037 žije!!!!:D
Gratuluji a vlastně i já svým zaspáváním přispěl k Tvému ocenění:D
Co popřát, jen tak dál:)
P.S: Co Ti dalo nejvíc zabrat?;)
P.S: Co Ti dalo nejvíc zabrat?;)
Boboco: Koukám že máme stejně ohodnocení :D. Od tý doby co jsem dostal první už nějak zaspávám.
Pro SHW: Nechtěli by jste udělat třeba malej rozhovor s Jirkou037? Přecijen je to první kdo má zlaté ocenění.
Pro SHW: Nechtěli by jste udělat třeba malej rozhovor s Jirkou037? Přecijen je to první kdo má zlaté ocenění.
Nemám tady Edit tak to musím napsat do novýho příspěvku. Koukám že nemáme stejně ocenění, já mám o dost míň :D
[QUOTE=boboco]Jupí:D. Jirka037 žije!!!!:D
P.S: Co Ti dalo nejvíc zabrat?;)[/QUOTE]
Některé otázky byly lehčí a nad některými jsem musel víc přemýšlet. Ale vždycky jsem aspoň věděl o jakého výrobce jde, akorát u těch starších věcí mi dalo víc práce najít přesné označení, respektive tipnout to správné.
P.S: Co Ti dalo nejvíc zabrat?;)[/QUOTE]
Některé otázky byly lehčí a nad některými jsem musel víc přemýšlet. Ale vždycky jsem aspoň věděl o jakého výrobce jde, akorát u těch starších věcí mi dalo víc práce najít přesné označení, respektive tipnout to správné.
[quote=jirka037]Některé otázky byly lehčí a nad některými jsem musel víc přemýšlet. Ale vždycky jsem aspoň věděl o jakého výrobce jde, akorát u těch starších věcí mi dalo víc práce najít přesné označení, respektive tipnout to správné.[/quote]
Dva příspěvky a už 14bodů reputace... Sakra, ty se ale máš:D. Je to hodně o tipování, ale hlavní problém většinou je, vzpomenout si v pondělí k večeru, že je čas, pustit se do práce:D -Tobě to ale vyšlo a to na jedničku. Tak přeju, ať udržíš čistej štít co nejdýl. Jsem zvědavej co na nás Karel Polívka vymyslí v pondělí;) .
Dva příspěvky a už 14bodů reputace... Sakra, ty se ale máš:D. Je to hodně o tipování, ale hlavní problém většinou je, vzpomenout si v pondělí k večeru, že je čas, pustit se do práce:D -Tobě to ale vyšlo a to na jedničku. Tak přeju, ať udržíš čistej štít co nejdýl. Jsem zvědavej co na nás Karel Polívka vymyslí v pondělí;) .
[QUOTE=boboco]Dva příspěvky a už 14bodů reputace... Sakra, ty se ale máš:D. Je to hodně o tipování, ale hlavní problém většinou je, vzpomenout si v pondělí k večeru, že je čas, pustit se do práce:D -Tobě to ale vyšlo a to na jedničku. Tak přeju, ať udržíš čistej štít co nejdýl. Jsem zvědavej co na nás Karel Polívka vymyslí v pondělí;) .[/QUOTE]
Taky jsem koukal na ty body – díky za ně.
Jsem taky zvědavej co bude v pondělí za otázku. Ještě je hodně zajímavých věcí co zde nebyly, hlavně na poli grafických karet, co mě teď napadaj, ale radši je nebudu zmiňovat abych nenapovídal.
Taky jsem koukal na ty body – díky za ně.
Jsem taky zvědavej co bude v pondělí za otázku. Ještě je hodně zajímavých věcí co zde nebyly, hlavně na poli grafických karet, co mě teď napadaj, ale radši je nebudu zmiňovat abych nenapovídal.
Taky ti jirka037 gratuluju k prvnímu zlatému ocenění, sám jsem ti k tomu jednou pomohl vlastní blbostí :D, každopádně jednou nad námi všemi zvítězil i Karel Polívka, když hádanku nikdo neuhodl :), jinak také se vždy těším na další hádanku, ale grafiky bych nechal trochu odpočnout, třeba zdroje by mohly být zajímavé na hádání :)
Já snad časem taky:P
Ale přiznám se, když jsem viděl i té dnešní hádanky, že se bude jednat o paměť (ještě bez obrázku), docela ve mně hrklo:D. Naštěstí, o zobrazení obrázku, mi spadl kámen ze srdce;). Ještě, že stačil výrobce, nevím, jestli by se dal vypátrat přesnej typ:)
Ale přiznám se, když jsem viděl i té dnešní hádanky, že se bude jednat o paměť (ještě bez obrázku), docela ve mně hrklo:D. Naštěstí, o zobrazení obrázku, mi spadl kámen ze srdce;). Ještě, že stačil výrobce, nevím, jestli by se dal vypátrat přesnej typ:)
Sakris skoda ze si tyhle souteze nevsimam... dyt mam tu samou grafnu pul metru od kxichtu ve svym kompiku......... :mad: :( :mad: :(
Tak si jí všímej, vždyť je to sranda:D Dneska jsem se první docela vylekal, ale myslím, že to dopadne:) ale více až po uzavření hádanky. Zkus ji, ještě pořád běží;)
Bohužel teď v poslední době vůbec nestíhám protože přijdu domů ze školy pak si čtu všechny ty novinky a potom jdu na kytaru kde jsem docela dlouho. Když se vrátim tak musim dělat věci do školy a potom se na PC většinou dostanu až dýl a když se dostanu ještě před ukončením hádanky tak si na to stejně vzpomenu až pozdě :D. To je holt smůla ale na dnešní jsem koukal a bohužel mě nic moc nenapadalo :(.