Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Vyber adsl modemu k routeru+ nastaveni

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    21

    zdravim vsechny,
    potreboval bych od Vas poradit zda si bude toto adsl (D-Link DSL-362T)rozumet s timto routerem (OvisLink IP-1000R) plus by me take zajimalo jak to mam vse nastavit (na jednom je OS: xp a na druhem vista ).
    Router uz je koupenej..myslel jsem ze to pujde bez adsl modemu. Bohuzel. Prosim teda jen o doporuceni ADSl modemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Nevidím v tom problém, jen je škoda, žes nekoupil rovnou ADSL WiFi router.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele HiLow
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,006

    Z D-linku propijis kabelem do WAN portu Ovisu a teoreticky by to melo fungovat i bez nastaveni. Na PC musim mit nastavene v TCP/IP protokolu dynamicke pridelovani adres tedy DHCP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele b337
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    144

    Citace Původně odesláno od HiLow Zobrazit příspěvek
    Z D-linku propijis kabelem do WAN portu Ovisu a teoreticky by to melo fungovat i bez nastaveni. Na PC musim mit nastavene v TCP/IP protokolu dynamicke pridelovani adres tedy DHCP.
    to by sice teoreticky fungovat melo ale probihal by zbytecne preklad adres 2x, takze to udelej tak ze ten D-link modem nastav do bridge modu pak ten modem pichnes do WAN portu toho Ovise a v Ovisovy nastavis v Basic settings WAN type na PPP over Ethernet (pokud mas adsl PPPoA tak to nepujde) a dal vyplnis prihlasovaci udaje apd...

    ve winech das vsechno ziskat automaticky a je to hotovo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    276

    Citace Původně odesláno od b337 Zobrazit příspěvek
    to by sice teoreticky fungovat melo ale probihal by zbytecne preklad adres 2x, takze to udelej tak ze ten D-link modem nastav do bridge modu pak ten modem pichnes do WAN portu toho Ovise a v Ovisovy nastavis v Basic settings WAN type na PPP over Ethernet (pokud mas adsl PPPoA tak to nepujde) a dal vyplnis prihlasovaci udaje apd...

    ve winech das vsechno ziskat automaticky a je to hotovo
    Nejsem si jisty, ale mam pocit ze prave tento typ adsl modemu v modu bridge umi jen PPPoA a ne PPPoE (podobny problem jsem resil u sebe a nakonec to vyresil adsl modemem od firmy asus, myslim ze to byl typ AM-602 ale nejsem si jisty nejsem ted u toho modemu takze to oznaceni muze byt jine).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Tak to udelej opacne, do Bridge modu dej ovislink.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-08-2013, 22:48
  2. Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 02-07-2009, 12:59
  3. propojení ADSL modemu s routrem
    Od CKarl v sekci Sítě
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-02-2009, 22:03
  4. výpadky Adsl modemu od D-link DSL-362T
    Od benedy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-06-2008, 14:37
  5. Sítě: Spojení ADSL modemu a Wi-fi routeru
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-11-2007, 13:29