Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 41

Téma: Hackintosh

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,249

    No, vim, ze to nepatri presne sem, ale chtel jsem se zeptat, jestli nekdo nemate zkusenosti s instalaci Mac OS na normalni PC (AMD) a jestli byste mi treba neporadili
    Chtel jsem si to hlavne vyzkouset, nasel jsem instalaci Zephyrot a Kalyway, ale nevim, co je vhodnejsi a jednodussi na instalaci prave na stroj s procesorem od AMD.
    Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Figa
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    304

    Promiň, že ti lezu do tématu, ale toto by mě taky zajímalo. Ovšem pro Intel. Ono pokud to pujde na AMD tak to pujde na Intelu?!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Připojuji se. Sám jsem se o tom pídil už cca před rokem. Mělo stačit stáhnout správnou a upravenou verzi tohoto systému a poté jen nainstalovat...co jsem četl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    No já nevim jelikož je Leopard dělanej na Intel tak u AMD podle mě bude dost velká nekompatibilita
    Na neapple Intelu sem to na netu už někde našel ale AMD sem eště neviděl
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,249

    tak to ja se dostal dal - http://www.mininova.org/tor/1238641
    je urceny pro AMD procesory, ale proste jsem chtel poradit, jak nejlepe na to
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    na [nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=mLs9E4zN5Pk"]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia] jsou videa z Leoparda na PC, ackoliv uz po OSX neprahnu (ale selmicku bych si rad otestoval) jsem zvedav jestli se ti to povede, taky mam AMD tak jsem zvedav kam se bude tento thread ubirat a drzim palce
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,249

    Tak dneska se mi podarilo nainstalovat mac OS aspon na notebook (Intel procesor - iAtkos 2.0) instalace probehla bez problemu, akorat se to nechtelo spustit bez DVD a chbelo pad driveru, ale to by se snad dalo nejak posefovat - budu na tom dale pracovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    OS X nebo Leopard? (slintaci smajl)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,249

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    OS X nebo Leopard? (slintaci smajl)
    Leopard
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    (opet slintaci smajl) ...nechces sem (nebo me na sz) napsat navod jak (a co) na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,249

    No, pro AMD platformu bych vyzkousel http://thepiratebay.org/tor/4122511/..._DVD_Intel_Amd
    a navod je vlastne v popisu ... rozhodne to neni nikterak dokonale, ale na vyzkouseni by to melo fungovat ...
    Na podrobnejsim navodu v cestine muzu zapracovat


    //Doufam, ze za tohle nedostanu nejakou kartu (pokud mozno prosim o vyjadreni nejakeho moda)
    Naposledy upraveno uživatelem Salamander: 16-07-2008 v 01:33
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    diiik, snad to zvladnu... jaka je min. konfigurace na hw? ...ze bych si to dal na "malej"
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,249

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    diiik, snad to zvladnu... jaka je min. konfigurace na hw? ...ze bych si to dal na "malej"
    no, to bych moc neriskoval, uz tak je sehnat ovladace dost problem ...
    vim, ze je min. 512MB Ram, s min to nepujde a procesor ... imho kolem 2Ghz, aby to aspon trosku stalo za to + slusna grafarna (>GMA950)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    tak to je v klidu, ale na "nejmensim" mi to nepujde, skoda - to vyjizdeci menu je na touchscreen snad primo udelany
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední