Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 41 z 41

Téma: Hackintosh

  1. #31
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    na Hackintosh foru je seznamek verzi + strucny popis podporovaneho hw ;-)

    edit: link na support pro Leoparda...
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 07-10-2008 v 02:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Lidi, nenasel by se tu clovek, ktery uz OS X nekdy na PC instaloval, vubec si nevim rady
    Pokazde to vyhodi jinou chybku - neni se cemu divit, ze ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    ...dyt si to uz mel na booku ne?
    jinak ja pro zmenu hledam nekoho kdo je schopny to nainstalovat na VIA C7 - chci to na umpc (ala videa na YouTube - Samsung OQO)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    ...dyt si to uz mel na booku ne?
    jinak ja pro zmenu hledam nekoho kdo je schopny to nainstalovat na VIA C7 - chci to na umpc (ala videa na YouTube - Samsung OQO)
    Jo, na notasu to slo, ale na desktop to ne a ne narvat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Na AMD se mi osvedcil Zephyrot, Kalyway na Intel... Tobe se to nekde zasekne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Na AMD se mi osvedcil Zephyrot, Kalyway na Intel... Tobe se to nekde zasekne?
    No, pri bootovani , jeste to zkusim nejak poresit
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    pred instalaci nebo az po instalaci? na tom foru se to docela dost lidem seklo az pri nabihani (s jablickem) ale je tam i jak to vyresit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Myslim, ze jsem to vyresil, dneska jsem se domluvil na koupi Efix-u, s tim uz by mel byt Mac OS v pohode.
    Jenom ten notebook , za boha to na nej nemuzu dostat, no co uz ... na PC staci
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele MartyMcFly
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    223

    Mám zkušenost, že OS X jde velmi dobře nahrát do notebooku HP nx6110 i Dell Inspiron 6400 když se trochu víc snažíte. Moc lehké to, ale není osobně jsem to jednu dobu zkoušel dost aktivně, ale bylo to více méně jenom proto abych si zkusil něco nového. Jinak na internetu jsou stránky x86 projekt, které přímo uvádějí podporovaný hardware jak Intel tak i AMD, který funguje či ne. Můžete tam najít i návody, kext soubory atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele kanabis
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    256

    Zkoušel to někdo virtualně? V jakem programu a kterou verzi? doufam že to bude dostatečně blbuzdorné virtualizoval jsem už přes virtualPC a vmware bze problemu tak tphle bude snad stejne
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Jo, pres vmware workstation, MacOS Leopard, je to silene liny, ale funguje to ... hledej na googlu, je tam i virtual image
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123