S razer Copperhead jsem spokojenej... je to lehčí myš a s nějakou kvalitní podložkou (mám exactmat) má veliké zrychlení... nej na FPS, je za cenu kolem 1000Kč
jedine microsoft Habu![]()
mam doma 3 (2 u pc a 1 u ntb) a nic lepsiho sem zatim nemelG5 mi nevyhovovala a razer diamondback nebyla spatna, ale mala do moji ruky..
ta habu je uplne perfektni... ted uz ma aji stabilni firmware a ovladace, takze jinou mys bych nevolil![]()
Já doma mám Razer Krait a před tim jsem měl MS Intellimouse Explorer 3.0 a nedá se to srovnat. První dva až tři dny jsem myslel, že Krait poletí proti zdi- lehká, menší, daleko citlivější. Po +-2 měsících jsem koupil podložku eXactMat+eXactRest (od Razeru hliníková podložka+podložka pod zápěstí-není silikonová, ale z lepšího materiálu) a po roce používání bych Razera nevyměnil. Je to jen síla zvyku a po chvíli držení se nedá zjistit vše. Když teď občas vemu do ruky Explorera 3.0 tak je to hrůza - těžká, pomalá a velká. Prostě myš už jenom Razer
.
tak když ti nevyhovuje ani razer,ani G5,tak potom to je težký noskus BOOMslang
pokud chceš ušetřit ale přesto mít kvalitní myš na hry tak doporučuju Genius 525 za sca 500Kč
mám ji už rok a půl a zatím jsem nenašel myš která by líp padla do ruky (včetně drahých logitechů)
lehonká,přesná,levná,multifunkční a s herní klávesnicí Thermaltake A2418 FlareBoard k nezaplacení...
Razer Diamondback: jsem s ní maximálně spokojený i když už vypadá docela používaně, ale opravdu pohodička.. stejně jde ale jen o zvyk
Kup Razer DeathAdder mam ji a az doslouzi koupim si ji znovaJe uplne jedno co na ni budes hrat ta mys je proste genialni .. siroka pohodlna i po x hodinach zadne krece v dlani nic takoveho..
No nevim jestli uz neni pozde ale prece... Ikari. Asi tak ergonomicky nejlepsi mys co znam (zkousel jsem vetsinu logitechu, razeru, nejaky microsofty). Ale to co uz tady padlo plati. Musis do obchodu a osahavat.
A co MX518? Jake s ni mate zkusenosti?Mam stredne velkou ruku, momentalne pouzivam A4-tech 750BF
urcite DeathAdder nebo Ikari Optical, ani MX518 nebude spatna
Intellimouse Explorer 3.0 Pouzivam ji uz 2 roky. Nejlepe klouze na podlozce SteelSeries QcK a stale jede hodne slusne, vubec neni jeta a to hraju cs na profesionalni urovni. na gotfrag.com ma hodnoceni 9.9/10, takze doporucuji. Mimo to je na ni zaruka 5let a cena je hodne slusna.