Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Chyba!

  1. #1

    A2C A2C je offline
    Nováček Avatar uživatele A2C
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    32

    Pozrite čo to má znamenať? však ja som mal OC 122,5% takže ak to chcete manipulovať pekne sa vám to darí mám všetko splnené dokonca som sa aj poistil proti tejto situácii odoslaním odkazu s adresou Validu aj všetko ostatné
    tak čo to má znamenať? všetko som splnil tak ešte čo na mňa vytiahnete? čakám promptnú odpoveď !
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Prosim tě uklidni se... takovédle reakce nejsou absolutně na místě. Jestli se KP spletl, tak se to napraví a jestli jsi nějakým způsobem diskvalifikován, tak se to objasní. Stačí poslat jeden mail adminovi nebo napsat sem do fóra do jednoho vlákna a my už si všimneme, nemusíš to psát pod článek a ještě do dvou vláken do fóra.

    I v SHW pracujou lidi a dělaji chyby...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    A2C A2C je offline
    Nováček Avatar uživatele A2C
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    32

    prepáčte že som tak spanikáril ale normálne mám tlak 300/200 a tep aspoň 200
    však sa teším na vyhlásenie celý deň a neviem o žiadnom dôvode na diskvalifikáciu keďže som postupoval podľa všetkých bodov postupne
    oki ukľudním sa a verím že sa to rýchlo vyrieši
    takže asi mám čakať
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    12

    kľud Marek... ten výsledok máš nižšie v téme, nie v 1. príspevku, to len možno preto... ved to zas nemožu všetko čítať až do konca... mal si tam dať aspoň update... aj keď mial-om im to malo dojsť... tak sa drž
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    A2C A2C je offline
    Nováček Avatar uživatele A2C
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    32

    ďakujem už je to napravené aj keď s zlými výsledkami
    pretože Aerosupra by mal mať 125,1% a ja som mal 122,5% ale to je jedno hlavne že je to za nami a ďakujem že sa to vyriešilo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Šéfredaktor SHW / Admin Avatar uživatele Karel Polívka
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,200

    Citace Původně odesláno od A2C Zobrazit příspěvek
    ďakujem už je to napravené aj keď s zlými výsledkami
    pretože Aerosupra by mal mať 125,1% a ja som mal 122,5% ale to je jedno hlavne že je to za nami a ďakujem že sa to vyriešilo
    Ano, došlo k přehlédnutí druhého zaslaného výsledku -> vyhodnocení je již upraveno.

    Druhý zaslaný validační soubor CPU-Z ukazuje následující: default = 1600 MHz, výsledná frekvence = 3517,64 MHz. Jedná se tak o přetaktování o 120 %. Jakých tedy 122,5 %?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Šéfredaktor SHW / Admin Avatar uživatele Karel Polívka
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,200

    Už to vidím, přišel krátce před koncem termínu ještě 3. výsledek, který ukazuje právě těch 122,5% :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Chyba HDD
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-03-2011, 23:23
  2. HDD - chyba S.M.A.R.T.
    Od xwing v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-02-2011, 21:04
  3. Chyba obrazu na LCD notebooku - v displeji chyba neni
    Od lucinkapes v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-12-2009, 18:35
  4. Chyba v IE6
    Od jerryczech007 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-01-2009, 21:09
  5. Chyba při inslaci XP.....HW, SW chyba?
    Od Kollda v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-09-2007, 20:53