HP Compaq nx6310 Žádné pevné diskz???
Při instalaci Windows XP professional to hlásí,že v počítači nejsou žádné pevné diskz. Při tom na cd k počítači žádné ovladače nebyly, a ani na stránkách jsem je nenašel. Může mi prosím někdo pomoci?
[quote=vejce]Při instalaci Windows XP professional to hlásí,že v počítači nejsou žádné pevné diskz. Při tom na cd k počítači žádné ovladače nebyly, a ani na stránkách jsem je nenašel. Může mi prosím někdo pomoci?[/quote]
Musíš první napsat jakou máš desku;)
EDIT: Promiň nevšiml jsem si, že je to v titulce. Zkusím se mrknout po netu, jakej má ten Compaq řadič, ale nevím, nevím...
EDIT2: Tak tenhle odkaz by měl Tvůj problém vyřešit: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Vytvoříš na jiném PC disketu, při spuštění instalace WIN stiskni F6, načteš ty drivery z diskety a mělo by to být OKI:)
Musíš první napsat jakou máš desku;)
EDIT: Promiň nevšiml jsem si, že je to v titulce. Zkusím se mrknout po netu, jakej má ten Compaq řadič, ale nevím, nevím...
EDIT2: Tak tenhle odkaz by měl Tvůj problém vyřešit: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Vytvoříš na jiném PC disketu, při spuštění instalace WIN stiskni F6, načteš ty drivery z diskety a mělo by to být OKI:)
[QUOTE=boboco]
Vytvoříš na jiném PC disketu, při spuštění instalace WIN stiskni F6, načteš ty drivery z diskety a mělo by to být OKI:)[/QUOTE]
jo a jak dam do tohoto NB disketu??disketovku to fakt nema..
Vytvoříš na jiném PC disketu, při spuštění instalace WIN stiskni F6, načteš ty drivery z diskety a mělo by to být OKI:)[/QUOTE]
jo a jak dam do tohoto NB disketu??disketovku to fakt nema..
[quote=stess]jo a jak dam do tohoto NB disketu??disketovku to fakt nema..[/quote]
uff, tak pak jedině přímo upravit instalaci windows, to je teda pitomá komplikace:thumbdown
uff, tak pak jedině přímo upravit instalaci windows, to je teda pitomá komplikace:thumbdown