Hnutí za přidání smajlíků
Tímto zakládám "Hnutí za přidání smajlíků"
Proč: až chorobně málo emotiikonek. Nelze vyjádřit uživatelův vztah k dané věci, někteří by si mohli při současném, v celku omezeném, množství emotiikonek vyložit uživatelův postoj zcela jinak.
Jak: umístěním special signature do podpisu, viz. níže a přispíváním do tohoto dredu
Cíl: umístěný většího množství emotikonů na fórum, případně jejich barevné sladění (nemusí být čistá rasa žluťásků, ale nemusí to tu vypadat jak v dětské omalovánce). Animovaní by také nebyly na škodu, ale nejsou nutností.
Proč: až chorobně málo emotiikonek. Nelze vyjádřit uživatelův vztah k dané věci, někteří by si mohli při současném, v celku omezeném, množství emotiikonek vyložit uživatelův postoj zcela jinak.
Jak: umístěním special signature do podpisu, viz. níže a přispíváním do tohoto dredu
Cíl: umístěný většího množství emotikonů na fórum, případně jejich barevné sladění (nemusí být čistá rasa žluťásků, ale nemusí to tu vypadat jak v dětské omalovánce). Animovaní by také nebyly na škodu, ale nejsou nutností.
Smeli: Kdybych Ti před chvilkou nedal bodíky, tak je dostaneš teď:D :D :D
Jo, já ci taky veeeeeelikou rodinu smajlíků.
EDIT: Dobře, dobře, ty poslední tři nejsou nutný:rolleyes: :D
Jo, já ci taky veeeeeelikou rodinu smajlíků.
EDIT: Dobře, dobře, ty poslední tři nejsou nutný:rolleyes: :D
[quote=BlackFrog]ale jo i ty tři!!:) ty používám na icq často a rád:D[/quote]
Na ICQ jo, ale tady nefím nefím, že bysme tady začali navazovat "bližší známosti"?:confused: :D :D :D
Na ICQ jo, ale tady nefím nefím, že bysme tady začali navazovat "bližší známosti"?:confused: :D :D :D
navrhuju univerzalniho emotikona.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
ale jinak bych si nestezoval na stary smajly z ICQ (ne to novy vyblity)
ale jinak bych si nestezoval na stary smajly z ICQ (ne to novy vyblity)
[QUOTE=boboco]Na ICQ jo, ale tady nefím nefím, že bysme tady začali navazovat "bližší známosti"?:confused: :D :D :D[/QUOTE]
no jasně hned jak sem viděl tvůj avatar tak sem se zamiloval:D :D :D :D
no jasně hned jak sem viděl tvůj avatar tak sem se zamiloval:D :D :D :D
mech13: Ty nový vyblitý jsem hodně rychle vykopal z monitoru, nedalo se na to koukat. Já mám nejradši ty starý, hlavně toho s vyplazeným jazykem a očičkama nakřivo :D
To Smeli: -Tohle byl vážně dobrej nápad, za to by Tě lidičky měli ocenit náležitou reputací:)
To Smeli: -Tohle byl vážně dobrej nápad, za to by Tě lidičky měli ocenit náležitou reputací:)
[QUOTE=mech13]navrhuju univerzalniho emotikona.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]...[/QUOTE]
ROFL... hlavně Chucka :D
btw k těm třem smajlíkům - určitě.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]...[/QUOTE]
ROFL... hlavně Chucka :D
btw k těm třem smajlíkům - určitě.
[quote=BlackFrog]no jasně hned jak sem viděl tvůj avatar tak sem se zamiloval:D :D :D :D[/quote]
A jéje, ale to nejsem já, to je jen kamarádka....;) :) :D
EDIT: Já už teď vím, díky čemu mi tak stoupla reputace:D -dobře, jsem to já, přiznávám:D
A jéje, ale to nejsem já, to je jen kamarádka....;) :) :D
EDIT: Já už teď vím, díky čemu mi tak stoupla reputace:D -dobře, jsem to já, přiznávám:D
To já chápu, ale já tam mám plno:( -a nechci obětovat mou pravidelně se rozvíjející sekci Ze života / Moudrost dne. Věřím, že i tak nám ty smajlíky pod stromeček nadělej;)
Dají, všichni jsou tu na SH přeci strašně moc hodní:D A jelikož jsme ani my letos vůbec nezlobili, tak si myslím, že by tom mohli dát i ikonku pro upload vlastních smajlíků;)
[QUOTE=boboco](...) Já už teď vím, díky čemu mi tak stoupla reputace:D (...)[/QUOTE]
Tu reputaci bych tady neřešil, jo? :mad: ;) :D Nějak se mi o ní nechce mluvit... ;)
Tu reputaci bych tady neřešil, jo? :mad: ;) :D Nějak se mi o ní nechce mluvit... ;)
Jééé, Ahoj Wizarde, jak sem máš?:D (Neboj, je jen otázkou času, kdy někoho na**** a bude po reputaci:D
Hele?!?!?!?! Přibyl nám jeden smajlík. A jmenuje se hloupost... Nechce nám tím vedení něco naznačit???? Nebo přibyl jen mě - To by se mě dotklo:D :stupid
Hele?!?!?!?! Přibyl nám jeden smajlík. A jmenuje se hloupost... Nechce nám tím vedení něco naznačit???? Nebo přibyl jen mě - To by se mě dotklo:D :stupid
ROFL:stupid :stupid :stupid :stupid :stupid :stupid :stupid
Edit: u mně vedou tihle prcci:
Edit: u mně vedou tihle prcci:
Co nám tím jen chtějí říct? :stupid :stupid :stupid :stupid :stupid
Už vím!!! :thumb :thumb :thumb :thumb
To Smeli: Vidíš, ani jsme nemuseli psát petici, říkám, že jsou hodný:D
Už vím!!! :thumb :thumb :thumb :thumb
To Smeli: Vidíš, ani jsme nemuseli psát petici, říkám, že jsou hodný:D
Už musím jít chrnět, zítra brzo vstávám...
... ale jaké krásné překvapení by to pro mě bylo, kdybych zítra ráno mašel mazi smajlíkama i toho mého uslintaného...:D
To Smeli: Že se vůbec obtěžuju Tě napomínat.... Tys musel bejt děsně náročný mimčo:D
... ale jaké krásné překvapení by to pro mě bylo, kdybych zítra ráno mašel mazi smajlíkama i toho mého uslintaného...:D
To Smeli: Že se vůbec obtěžuju Tě napomínat.... Tys musel bejt děsně náročný mimčo:D
a pak kdo je tu spamer:cool: :D
Hezcí jsou, ale to je ta má kamarádka v Avataru taky, mít ji nemusím, ale představa je to hezká:D
Hezcí jsou, ale to je ta má kamarádka v Avataru taky, mít ji nemusím, ale představa je to hezká:D
No... heh... ale pořád jen představa:mistake :D
Edit: oh, taky musím hají, šest ráno je šest ráno:stupid
Edit: oh, taky musím hají, šest ráno je šest ráno:stupid
[quote=Smeli]No... heh... ale pořád jen představa:mistake :D[/quote]
:thumb čusík zejtra, radši to už nebudu rozpitvávat:D. Adriana je mooooc príma kočička:)
:thumb čusík zejtra, radši to už nebudu rozpitvávat:D. Adriana je mooooc príma kočička:)
To ne, ale poslední dobou zjišťuju, že když může, má si člověk říct o všechno na začátku a počítat s tím, že alespoň něco dostane. Jinak se mže stát, že uslyší - ale tohle ste nechtěl (špatná zkušenost která se mi v posledních dnech parkrát potvrdila:eek:)
Jo ,tak to máš naprostou pravdu, to se musí nechat:thumb Kdo je pro rozšíření databáze smajlů???:)
EDIT: 30 Bodíků, to abych si na Tebe začal dávat pozor:D:D:D
EDIT: 30 Bodíků, to abych si na Tebe začal dávat pozor:D:D:D
[QUOTE=Smeli]Hm, žádné oficiální stanovisko, žádní smajlíci... :mad:[/QUOTE]
Všechno má svůj čas, není a ani nebude možné reagovat na vše okamžitě.
Všechno má svůj čas, není a ani nebude možné reagovat na vše okamžitě.
[quote=Karel Polívka]Všechno má svůj čas, není a ani nebude možné reagovat na vše okamžitě.[/quote]
Tak jo:):thumb
EDIT: (On je Smeli na těch malej potvorách závislej víc než my, tak se na něj nezlobte, že tak neléhá:D:D:D)
Tak jo:):thumb
EDIT: (On je Smeli na těch malej potvorách závislej víc než my, tak se na něj nezlobte, že tak neléhá:D:D:D)
Děkuju za vyjádření. Pak bych měl jeden dotaz - smajlíci po přidání dávají mezeru za sebe - nešlo by doplnit i mezeru před něj?
Tímto bych chtěl za všechny diskutéry zde na SHW poděkovat Karlu Polívkovi za nové smajlíky (hlavně za želvu a slimáka:D :turtle :slug) a ještě mu i dodatečně popřát vše nejlepší ke včerejšímu svátku:idea :).
Připojuji se, ale mám problém: nějak mi nejde vkládat smajlíky v Opeře, prostě jsou jen jako obrázky bez odkazu
[QUOTE=boboco]Tímto bych chtěl za všechny diskutéry zde na SHW poděkovat Karlu Polívkovi za nové smajlíky (hlavně za želvu a slimáka:D :turtle :slug) a ještě mu i dodatečně popřát vše nejlepší ke včerejšímu svátku:idea :).[/QUOTE]
Jsem chtěl včera taky popřát ale zapomněl jsem na to :D tak se přidávám a dodatečně taky přeju všechno nejlepší.
Jsem chtěl včera taky popřát ale zapomněl jsem na to :D tak se přidávám a dodatečně taky přeju všechno nejlepší.
[QUOTE=P@pi]Asi jsem tě nepochopil, co přesně ti nefunguje, ale mně to v Opeře funguje bezproblémů (verze 9.02)[/QUOTE]
Asi někomu ublížím, si ze mně dělá vtípky, už to jede:hmm
Asi někomu ublížím, si ze mně dělá vtípky, už to jede:hmm
[QUOTE=Kerry]Jsem chtěl včera taky popřát ale zapomněl jsem na to :D tak se přidávám a dodatečně taky přeju všechno nejlepší.[/QUOTE]
Já bych vám tímto rád poděkoval za vaše přání, docela mě zvedly náladu :-). Takže vážně děkuji.
Budu se ve spojitosti s rozvojem tohoto fóra (a SHW obecně) snažit, abychom měli všichni k tomuto fóru vztah jen a jen kladný :inlove
Jen mějte pls někdy strpení s případnými úpravami/novými funkcemi - není v našich (potažmo mých) silách reagovat ve všech případech tak rychle, jak by bylo ideálně zapotřebí (magazín je priorita čísla jedna).
Já bych vám tímto rád poděkoval za vaše přání, docela mě zvedly náladu :-). Takže vážně děkuji.
Budu se ve spojitosti s rozvojem tohoto fóra (a SHW obecně) snažit, abychom měli všichni k tomuto fóru vztah jen a jen kladný :inlove
Jen mějte pls někdy strpení s případnými úpravami/novými funkcemi - není v našich (potažmo mých) silách reagovat ve všech případech tak rychle, jak by bylo ideálně zapotřebí (magazín je priorita čísla jedna).