Vyber operacneho systemu pri starte
zdravim takze moj problem tkvie v tom ze po starte pc a prebehnuti post screen sa mi zobrazy list s vyberom OS. mam nainstalovane XP a kedze som ho instaloval z ms dosu tak v tom liste je win xp a este "previous OS on drive C:" ktory som uz dal prec.
potrebujem sa tej moznosti zbavit aby sa automaticky nahadzoval win xp. je na to dajaky programek ?
potrebujem sa tej moznosti zbavit aby sa automaticky nahadzoval win xp. je na to dajaky programek ?
[quote=Obumbrata]zdravim takze moj problem tkvie v tom ze po starte pc a prebehnuti post screen sa mi zobrazy list s vyberom OS. mam nainstalovane XP a kedze som ho instaloval z ms dosu tak v tom liste je win xp a este "previous OS on drive C:" ktory som uz dal prec.
potrebujem sa tej moznosti zbavit aby sa automaticky nahadzoval win xp. je na to dajaky programek ?[/quote]
Je potřeba upravit boot.ini soubor. -Tj, umazat řádek s tím neplatným systémem (dříve než provedeš jakoukoliv změnu si ten soubor ale raději zálohuj!)
potrebujem sa tej moznosti zbavit aby sa automaticky nahadzoval win xp. je na to dajaky programek ?[/quote]
Je potřeba upravit boot.ini soubor. -Tj, umazat řádek s tím neplatným systémem (dříve než provedeš jakoukoliv změnu si ten soubor ale raději zálohuj!)