Již delší dobu uvažuji o koupi LCD TV.Po prostudování všech dostupných materiálů a io jsem se rozhodl pro Sony KDL-32 S 2000 (popř. KDL-32 S 2020).Pro hovoří slušný obraz,přípojná místa a vybavení (např.tuner pro dig.pozemní vysílání).Proti zase pomalá reakce při rychlých změnách obrazu (hlavně u sportovních přenosů,které hodně sleduji),ale to je všeobecný problém LCD.Cena se na io pohybuje od 32000,- do 37000,-kč.Prošel jsem si i několik "tzv. odborných prodejen",kde se mi "odborníci" snažili vnutit svůj názor,ale přímo porovnat vybraný model s ostatními značkami či příp. s plazmou bylo takřka nemožné.Např.nekvalitní signál,který neumožňuje porovnat různé modely,nebo u vstupu do prodejny 1-2 přístroje zapojeny na HD signál z kódovaného satelitu,ale ve zbytku prodejny opět jen analog a ještě k tomu nekvalitní a rušený.Celkem otrávený jsem přišel do H-centra Expert,kde se mi dostalo neskutečné péče a všemožného vysvětlení i možnosti porovnání.Po vyslechnutí mých požadavků a přáních,co od tv očekávám mi bylo nabídnuto přímé porovnání mimo jiné i s plazmou Panasonic TH-37 PV 60 a TH-37 PV 600 (nový model) a musím konstatovat,že "panasonik" má úžasný obraz.Srovnával jsem hlavně rychlé scény (sport,film),tak i obraz při různých intenzitách osvětlení v místnosti.Uhlopříčka je sice o 5 palců větší,ale menší plazmy se nedělají.S všeobecně známým problémem "vypalování" statického obrazu (hlavně tv log) to není tak horké.Při příjmu tv programů málokdo dlouhodobě nepřepíná tv a u analog. vysílání logo stanice poněkud "plave" a tudíž obava je skoro nepodstatná.Při dlouhodobém sledování statického obrazu (např. z dig.foťáku) tento problém samozřejmě hrozí,ale kvůli tomu si televizi asi moc nekupujeme.I při menší vybavenosti (hlavně staršího modelu) se asi rozhodnu pro plazmu.Na io se cena pohybuje u TH-37 PV 60 od 36 000,- do 43 000,-kč a u TH-37 PV 600 od 48 000,- do 54 000,-kč.Je to dost velký rozdíl,hlavně u "šestistovkového" modelu,ale něco za něco a nic není zadarmo.Zajímaly by mě zkušenosti těch z vás,co jste se rozhodli pro koupi LCD či plazmy a jaké máte s nimi zkušenosti.Dík.Best.