Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Problem pri vypalovani DVD

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    281

    Vyskytnul se mi zvlastni jev, kdyz kopiruji DVD.

    Mam jednu dvd vypalovacku, takze nejdrive si image ulozim na disk a pak z disku vypaluji na prazdne dvd.
    Jenze kdyz ukladam obraz dvd na disk zacne se mi postupne vyuzivat cela dostupna RAM a jakmile je plne vyuzita tak se pocitac kousne a zatuhne.

    Nevim cim by to mohlo byt

    Pro uplnost dodam ze mam C2D E8200, 2GB RAM, HDD samsung F1 640GB a DVD samsung 203P.
    Hdd je napojeny do do sata a dvd je napojena do sata jbmon.

    Jeste prikladam prubeh zaplnovani ram pameti
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: pamet.jpg 
Zobrazení: 134 
Velikost: 153.9 KB 
ID: 6692  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689

    Doporučuji se mrknout jestli máte zapnuté DMA u vypalovačky. To byl známý nešvar win XP, že přepínaly řadič do PIO módu. Někdy to způsobuje např. 100% vytížení CPU.
    Naposledy upraveno uživatelem xmarek: 01-09-2008 v 15:13
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    192

    Má tam Visty! Spíše bych zapojil optiku na hlavní SATA z čipsetu než z přídavného J-Micronu. Ten má právě s některýma optikama potíže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689

    Citace Původně odesláno od Challenger_ii Zobrazit příspěvek
    Má tam Visty!
    Visty mají taky mají DMA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele HiLow
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,006

    Doporucuji si pozorne precist tazateluv prispevek, neni tam nic o vypalovani, ale o ukladani image na disk.
    Osobne bych to videl na problem v Neru, nebo jeho nastaveni. Uz jenom z rychlosti prenosu kolem 600MB/s je jasne, ze image se neuklada na disk, ale do pameti.
    Zkusil bych na vytvareni image pouzit nejaky jiny program, popripade se podivat v nastaveni Nera.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    192

    Citace Původně odesláno od xmarek Zobrazit příspěvek
    Visty mají taky mají DMA.
    Mají, ale netrpí neduhy XPéček.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    192

    Citace Původně odesláno od HiLow Zobrazit příspěvek
    Doporucuji si pozorne precist tazateluv prispevek, neni tam nic o vypalovani, ale o ukladani image na disk.
    Osobne bych to videl na problem v Neru, nebo jeho nastaveni. Uz jenom z rychlosti prenosu kolem 600MB/s je jasne, ze image se neuklada na disk, ale do pameti.
    Zkusil bych na vytvareni image pouzit nejaky jiny program, popripade se podivat v nastaveni Nera.
    Pravda, Nero tento problém přiznalo. Nevím přesně která to byla verze, myslím že 8.3.2.1. Alespoň někdo tu dává pozor! Dík. Stejně bych to z toho J-Micronu přehodil. Taky mě to vypeklo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    281

    Citace Původně odesláno od HiLow Zobrazit příspěvek
    Doporucuji si pozorne precist tazateluv prispevek, neni tam nic o vypalovani, ale o ukladani image na disk.
    Osobne bych to videl na problem v Neru, nebo jeho nastaveni. Uz jenom z rychlosti prenosu kolem 600MB/s je jasne, ze image se neuklada na disk, ale do pameti.
    Zkusil bych na vytvareni image pouzit nejaky jiny program, popripade se podivat v nastaveni Nera.
    Diky za prinosnou radu, zkusim jinou verzi nera nebo jiny soft.

    Diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    281

    tak po nainstalovani posledni verze nera 8.3.6.0 je vse v poradku

    Diky vsem za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vypalování Blu-ray
    Od Ondratr v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 14-12-2013, 22:49
  2. Problém při vypalování DVD+R DL
    Od lape444 v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 19-04-2011, 19:03
  3. problém při vypalování
    Od freezová v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-01-2010, 23:43
  4. Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 18-04-2008, 17:26
  5. Problem pri vypalovani
    Od _PM v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-11-2007, 21:56