Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 28

Téma: Kolik wattů a jakou značku!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    47

    Ahoj! Chci poradit, budu si kupovat new kompost a nevim jakej zdroj tam mam frknout! Bude to postavený na MB Asus M2N-E - nForce 570 Ultra, procák Athlon x2 3800+, 1GB ram Geil DDR II, HDD WD 250GB, 1*DVD-RW mechanika a bude to nejspíš ve skříni od thermaltake Mambo!
    Jsem ochoten investovat do zdroje 1500kč tak pls navrhněte nějakej kvalitnější!
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeli
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    419

    Ja myslim ze nejakej Fortron 400w bude akorat
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    A jakou budeš mít grafiku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    47

    Jo no vidiš, já zapoměl napsat grafárnu! Ati Sapphire radeon x1950pro 256MB!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od DHride
    Jo no vidiš, já zapoměl napsat grafárnu! Ati Sapphire radeon x1950pro 256MB!
    Tak to fortron 400W minimálně. Spíš bych vzal 450W Fortrona nebo Seasonica, případně Chiefteca abys měl i dostatečnou rezervu do budoucna. Rozhodně nic slabšího.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    BC BC je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele BC
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    64

    Urcite Seasonica!!! 430W by malo stacit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od DHride
    Ahoj! Chci poradit, budu si kupovat new kompost a nevim jakej zdroj tam mam frknout! Bude to postavený na MB Asus M2N-E - nForce 570 Ultra, procák Athlon x2 3800+, 1GB ram Geil DDR II, HDD WD 250GB, 1*DVD-RW mechanika a bude to nejspíš ve skříni od thermaltake Mambo!
    Jsem ochoten investovat do zdroje 1500kč tak pls navrhněte nějakej kvalitnější!
    Dík

    Fortron 400W staci bohate viz....

    http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od joachimwedel
    Kalkulačky brát spíš s rezervou
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od Smeli
    Kalkulačky brát spíš s rezervou
    Přesně tak, kalkulačky jsou jen VELMI orientační pomůcka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    47

    Tak mě zaujal třebas tenhle! http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34292 docela i tenhle
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37862
    a kdybych lehce připlatil tak by se mi líbil i tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41021
    tak kterej byste mi doporučili?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od DHride
    Tak mě zaujal třebas tenhle! http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34292 docela i tenhle
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37862
    a kdybych lehce připlatil tak by se mi líbil i tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41021
    tak kterej byste mi doporučili?
    Všechny tři jsou dobrý, ten Fortron v "v modré úpravě" je drahej jen kvůli designu, jinak je to normální Fortron 400W, který se dá pořídit levněji. Všechny tři zdroje Ti tu sestavu utáhnou, ten ASUS neznám, ale nemyslím, že by si společnost ASUS nechala pošramotit pověst výrobou nekvalitních zdrojů. Jinak tohle je asi nejlevnější varianta jakou bys mohl koupit:
    http://www.jeste-levneji.cz/default....ta=26014715532

    ale lepší by byl:
    http://www.az-shop.net/inshop/script...p?kat=20913203

    Jinak zvaž odkud budeš nakupovat, ne všechno je na CZC levné...:
    http://www.jeste-levneji.cz/default....ta=26014715532
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od Smeli
    Kalkulačky brát spíš s rezervou

    To ano ale pro nazornost je to dobre.Nehlede na to ze tu sestavu utahne fortron 400w bez problemu.Hovorim z vlastnich zkusenosti (Intel P4 524 3,06GHz,GeForce 7600GT 256MB PCI-Express coz jsou pekny zrouti + 1dvd,1dvdrw,2xHDD 250GB,2x512MB CORSAIR,ctecka pametovych karet,atd)

    Fortron 400W stoji cca 1 500Kc(coz byla pozadovana cena)
    Seasonic430W stoji cca 2 300Kc.
    Fortron 450W jsem nikde v nabidce nevidel...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od joachimwedel
    To ano ale pro nazornost je to dobre.Nehlede na to ze tu sestavu utahne fortron 400w bez problemu.Hovorim z vlastnich zkusenosti (Intel P4 524 3,06GHz,GeForce 7600GT 256MB PCI-Express coz jsou pekny zrouti + 1dvd,1dvdrw,2xHDD 250GB,2x512MB CORSAIR,ctecka pametovych karet,atd)

    Fortron 400W stoji cca 1 500Kc(coz byla pozadovana cena)
    Seasonic430W stoji cca 2 300Kc.
    Fortron 450W jsem nikde v nabidce nevidel...
    Tvůj CPU je žrout, to souhlasím, ale mezi GeForce 7600 s radeon x1950 je kapku rozdíl. Tipnul bych v zátěži o čtvrtinu, možná až o třetinu vyšší spotřeba než 7600. Ale souhlasím, Fortron 400W tu sestavu utáhne, ale jak jsem uvedl, viděl bych to jako nejlevnější a nejspodnější řešení. Když se pak člověk rozhodne si tam časem přidat ještě jeden disk, bylo by hloupý kvůli tomu měnit i zdroj, nemyslíš? (Tím ale neříkám, že ten fortron nezkousne disk navíc). Ale nic horšího bych si tam prostě netroufl dát. Optimální z mého pohledu by byl Fortron 500W nebo Seasonic 430W, ale je to všechno o financích.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od boboco
    Tvůj CPU je žrout, to souhlasím, ale mezi GeForce 7600 s radeon x1950 je kapku rozdíl. Tipnul bych v zátěži o čtvrtinu, možná až o třetinu vyšší spotřeba než 7600. Ale souhlasím, Fortron 400W tu sestavu utáhne, ale jak jsem uvedl, viděl bych to jako nejlevnější a nejspodnější řešení. Když se pak člověk rozhodne si tam časem přidat ještě jeden disk, bylo by hloupý kvůli tomu měnit i zdroj, nemyslíš? (Tím ale neříkám, že ten fortron nezkousne disk navíc). Ale nic horšího bych si tam prostě netroufl dát. Optimální z mého pohledu by byl Fortron 500W nebo Seasonic 430W, ale je to všechno o financích.

    Tak tak vse je jen o penezich.
    S vetsim UPGRADEM je to slozite viz.AGP vs PCI-EX,DDR DDR2,single core VS dual a ted nove qaudro core.
    Nakonec je lepsi to PC koupit nove.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Ta kalkulacka je nejaka divna ja kdyz jsem tam dal moje PC tak mi vyslo neco kolem 500W Tak nevim no... A to tam pristi tyden este dam X1950Pro takze to bude tak 530W a verim ze to muj 450W zdroj utahne
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jakou značku notebooku preferujete?
    Od Intri v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 11-12-2013, 19:36
  2. Jakou značku/zdroj?
    Od Michal Koláček v sekci Zdroje
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-02-2011, 13:01
  3. Jakou značku/model notebooku na VŠ ?
    Od NNNTomas v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-09-2008, 16:14
  4. O jakou značku/model se jedná?
    Od Jimmyjek v sekci Skříně
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-05-2008, 21:34
  5. DDR2: Jakou značku ram?
    Od Daran v sekci Operační paměti
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 02-11-2007, 21:38