Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Multifunkční tlačítka na klávesnici

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    5

    Zdravím všechny,

    chtěl bych se zeptat na jednu věc, jen doufám že už se tohle téma tady neobjevilo, ale nenašel jsem.. Koupil jsem si klávesnici Chicony KU-0503 http://www.lan-shop.cz/img/d-55614... Věrím že se najdou zase takoví, co mi napíšou, že si mám koupit jinou... Jde mě o to, že se na ni bezvadně píše, má velmi tenká a plochá tlačítka... V čem je problém je to, že k ní nejsou žádné drivery či jiné prográmky na přiřazení funkcí jednotlivým klapkám... Co se standartně používá je hlasitost, Play/Pouse a Stop pro winamp a jiné, to fičí bez problémů...ale pak tam jsou klapky typu hledat, domů, pošta atd.. dalo by se nějakým způsobem třeba v registrech nastavit, co se pomocí těchto signálů spouští?? jakýkoli způsob, kterým to obejít,třeba aby klidně se nedal zpouštět net a hledání pomocí těchto příkazů (Total CMD hledá jinak a Firefox taky spouštím jinak) Spíš mi jde o to přidat spouštění jiných funkcí a programů pomocí těhle tlačítek...

    Díky moc za pomoc...

    Vik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    zkus drivery odsud
    ale bude to chtít odzkoušet http://www.chicony.com.tw/download/kb/top1.asp
    a nemáš nekde na krabici bo v manualu napsanej odkaz na drivery?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    5

    Dik za odpověď, koukam teda že je fuk, jestli je to označeno jako KU nebo KB-0503.. přesto na těch strankách nejsou drivery ani pro KB-0503... takže nevím, jak dál... spíš jsem myslel jak obejít to, že když zmáčknu na té klavesnici tlačítko hledat, tak Widle implicitně řeknou: Tak přišel od klavesnice signál pro hledání, tak otevřu to samé jako Start>Hledat... jestli by to šlo nějak ošulit a ošéfovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele Millisx
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    133

    Tyhle tlačítka fungují na základě klávesovách zkratek. Tedy zmáčkneš tlačítko hledat a klávesnice pošle systému, jako bys zmáčknul win+F. Tyhle zkratky se teoreticky dají editovat v registru, nejlépe najít nějaký tweakovací program..., ale nejsem si jist jestli jdou editovat všechny a jakkoliv.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    5

    No jasně nad tím jsem taky přemýšlel, víte prosím někdo o takovém programu nebo utilitce, nebo jak se povrtat v registrech, aby se ty zkratky daly změnit a obejít...Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Hele neco takovyho by se me taky hodilo. Mam "multimedialni klavesnici" za par stovek,ale frci me tam jen tlacitka na hlasitost a zapnuti winampu. Jo a jeste tlacitko "domu".
    Ale kvuli tomu sem si ji nekupoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Tiskárny: Multifunkční tiskárna
    Od Keeperxcz v sekci Periferie
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-11-2014, 11:00
  2. Myši: Speciální tlačítka na myši
    Od typek.cz v sekci Periferie
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 03-07-2011, 10:46
  3. multifunkční tiskárna
    Od wojmirek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-07-2010, 11:35
  4. Klávesnice: Nefunkční tlačítka na klávesnici
    Od ledak v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 24-04-2010, 22:31
  5. Tiskárny: Multifunkční tiskárny-CIS
    Od a8nr v sekci Periferie
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-06-2006, 06:31