Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Error hlaska - spatna pamet?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    23

    Mam nove PC cca 14 dni

    sestava :
    MB Asus P5E Deluxe
    CPU Q9300
    HDD ST3250410AS SATAII (system)
    Seagate UltraATA 350G (archiv) - nevim typ z hlavy
    RAM 1 GB Kingston HyperX 1GB 1066MHz
    zdroj Fortron FSP500-GLN 500W Blue Storm II
    grafika ATI HD3450

    Windows Pro SP3

    za tu dobu asi dvakrat mi to vyhodilo nize uvedeny error, ze instrukce na adrese >< odkazovala na adresu pameti ><. S pameti nelze provest operaci: read.

    Printscreen hlasky je zde:

    http://picasaweb.google.com/Rihak.P/Error#

    Dam OK a pc fici dal. Mam se tim nejak zaobirat nebo ignore? Diky vsem za pripadne info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Normalni chyba programu. Co to bezelo za program?
    Edit: jo uz vidim IE. No tak tim bych se asi netrapil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    23

    Oki diky, takze to budu uspesne ignorovat :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od Petr.R Zobrazit příspěvek
    Oki diky, takze to budu uspesne ignorovat :-)
    Pravdepodobne to znamena to ze se pokousi cist z oblasti pameti, ze ktere nemuze. K tomu mohou by ruzne duvody. Napr ze adresa pameti ze ktere se chce cist neexistuje, nepatri dane uloze, neni dostupna pro cteni (kvuli pravum) Presneji ti to nereknu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele Leon1464
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    119

    U IE bych tuhle chybu neřešil nicméně kdyby se objevila i v jiných aplikacích zkusil bych pro jistotu projet ramku memtestem, mě se tyhle chyby začaly množit když jsem doinstalovával RAM a jeden z modulů byl vadný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Paměti bych rozhodně preventivně otestoval. Pokud se problém vyskytuje jen u IE, tak bude na vině nejspíše nějaký doplněk.

    U IE7 stačí program spustit s parametrem -extoff, v případě IE6 je nutné zakázat vše ručně.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. AA One D250 spatna MB
    Od Sunshine v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-05-2012, 15:21
  2. Software: DirectX error message:Unknown error
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 17-09-2010, 20:50
  3. Spatna detekce RAM
    Od zajdax3 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 15-06-2010, 21:20
  4. Spatna grafika
    Od litoshack v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-06-2009, 20:11
  5. Spatna kvalita DivX videa
    Od endivie v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-04-2007, 14:19