Vhodná grafická karta
Mohli byste prosím uvést nějaké typy na vhodné grafiky do Spectry? Grafika zobrazená v recenzi má pouze výstup S-video a DVI, low profile karty, které jsem prozatím našel na web-shopech měly jěstě jeden výstup navíc (tedy pokud odpovídá obrázek nabízenému typu) a obávám se, že by se Spectry nevešly.
FIC pro Spectru doporučuje např. grafickou kartu GeCube HM300L-C3 (GC-RX300SE-C3) s DVI a S-Video videovýstupy - to je ta která je vidět v recenzi. Karty které jste nalezl byly sice low profile, avšak jejich brackety mají plnou výšku proto by byly bez úpravy ve Spectře nepoužitelné.
Použil jsem his x300SE a v posledním čísle computeru je v recenzi karta Club 3d Radeon x300 SE. Nemám však zatím úspěch se zobrazením na TV, asi je to kabeláží.
Pardon, to se nějak zblblo nový text se přepsal do starého ???? Takže znova :
Použil jsem HIS x300SE a v computeru jsem objevil ještě Club Radeon x300SE, s normální a dvěma nízkoprofilovými záslepkami. Se zobrazením není potíž, jen to chce správný kabel do správného konektroru. Na mojí SONY je jediný skart a ten mi kompozitní video nechce brát, přes přední cinch to jde normálně.
Použil jsem HIS x300SE a v computeru jsem objevil ještě Club Radeon x300SE, s normální a dvěma nízkoprofilovými záslepkami. Se zobrazením není potíž, jen to chce správný kabel do správného konektroru. Na mojí SONY je jediný skart a ten mi kompozitní video nechce brát, přes přední cinch to jde normálně.