Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Genius SW-HF 5.1 5005

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    dnes jsem koupil tohle repro a kdyz jsem vsechno pozapojoval a chtel si konecne pustit nějakej film tak mě zarazilo že zadní reproduktory nehrajou..... vše je zapojeno tak jak má a nic se z nich neozývá..... 3x jsem to kontroloval..... nevíte co s tím?
    Naposledy upraveno uživatelem Janeks: 22-09-2008 v 22:20
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    no, zkus si pohrat s nastavenim zvukove karty (rada na prd, ja vim)
    podivej se, jestli mas vsude zaskrtly 5.1 a jestli to, co prehravas neni jenom stereo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Většina zvukovek má v ovladačích možnost vyzkoušet jednotlivý repráky zvlášť, zkoušels to?
    Má ten film 5.1 zvuk? Některý filmy maj s českym dabingem pouze 2.0 - a pak zadní pochopitelně nehrajou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    v ovladacích jsem všechny repráky odzkoušel a krom těch dvou zadních jdou všechny..... film byl sto pro 5.1 a Mp3 z pc jsem nahrál i do Mobilu a z něj do repra a fungovaly všechny
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    jo a ještě jedna otázka.. pokud mám dvoukanálovou hudbu jde to nejak udělat tak aby hrály všechny reproduktory a ne jen přední? myslím tím jestli není nějakej prográmek kterej to rozloží do 6ti kanalu....
    zdá se mi že se to tu už někde řešilo ale nemužu to najít
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Umí to třeba přehrávač foobar.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Janeks -
    v ovladacích jsem všechny repráky odzkoušel a krom těch dvou zadních jdou všechny
    Takze je to jasne, nekde (co ovladaci panel zvuku ve Win?) mas nastaveno ze mas stale jine nez 5.1 nastaveni. Nebo nemas zapojen CERNY bananek, tam, kde ma byt. Do urcene (vetsinou uprostred) zdirky. Takhle to vypada na X-Fi:





    pokud mám dvoukanálovou hudbu jde to nejak udělat tak aby hrály všechny reproduktory a ne jen přední? myslím tím jestli není nějakej prográmek kterej to rozloží do 6ti kanalu...
    Klasicky problem s 2 kanal MP3, co? No me to normalne ve WinAmpu hraje ve vsech, X-Fina to dela automaticky. Tusim ze je to nastaveni CMSS-3DSurround kde si das Stereo Xpand a jedes
    Je treba najit kde to mas v nastaveni u sve zvukovky.

    PS. zkontroluj, jestli bedny mas v nastaveni AC3 aby brali 5.1 vstup
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Genius SW-HF 5.1 5005 třešeň
    Od Celofan v sekci Audio
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-06-2011, 20:27
  2. GENIUS SW-HF 5.1 5005 nezapína se
    Od Atti022 v sekci Audio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-06-2010, 11:43
  3. Genius 5005 5.1
    Od Georginek v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 28-12-2009, 20:15
  4. Genius SW-HF 5.1 5005 a receiver
    Od wosby v sekci Audio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-02-2009, 21:05
  5. Reakcí: 49
    Poslední příspěvek: 29-05-2008, 10:53