Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Jakou zvolit paměť

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    21

    Ahoj,

    mám základní desku Intel Desktop Board D955XBK + 2 x DDR2 512Mb (Kingstonky tuším) a potřeboval bych rozšířit alespoň o 1GB (i 2).

    Poradíte co za pamět si mám pořídit? (hlavně ty frekvence a podobně)
    díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    tu nejlevnejsi ddr2 800mhz (deska sice podporuje 667mhz ale na 99% pujdou i 800ky)
    volil bych bud 2x1gb nebo 2x2gb (pouze pokud pouzivate linux nebo 64bit win)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    tu nejlevnejsi ddr2 800mhz (deska sice podporuje 667mhz ale na 99% pujdou i 800ky)
    volil bych bud 2x1gb nebo 2x2gb (pouze pokud pouzivate linux nebo 64bit win)
    předpokládám že Win XP Pro jsou 64bit ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Win XP PRO se prodávají(Nebo spíš už prodávaly) jak v 32b tak 64b verzi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od StOs Zobrazit příspěvek
    předpokládám že Win XP Pro jsou 64bit ?
    Pochybuju že máš 64bit verzi, moc rozšířená nebyla. Na 95 % máš 32 bitové win. Jednoduše pravým klikni na My Computer - Properties a pokud tam nemáš toto, máš 32 bitovou verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    21

    jop tak to nemám, tím pádem nemůžu mít 2x512Mb + 2x2Gb nebo jak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    32b systém naadresuje přibližně 3.25Gb-3.5Gb.Můžeš si koupit 2 x 2Gb,ale nevyužiješ celou kapacitu..Nechal bych 2 x 512MB a dokoupil bych 2 x 1GB nejlépe stejných pamětí...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. GeForce: Jakou kartu zvolit
    Od Jones- v sekci Grafické karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-06-2012, 17:10
  2. GeForce: Jakou graf. kartu zvolit do 4300,-
    Od Jimikim v sekci Grafické karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-07-2011, 23:30
  3. DDR2: Jakou frekvnci a casovani zvolit?
    Od godfather v sekci Operační paměti
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-06-2009, 19:45
  4. LCD: Jakou velikost herního lcd zvolit?
    Od sixx v sekci Monitory
    Reakcí: 85
    Poslední příspěvek: 25-11-2008, 01:23
  5. Jakou platformu zvolit?
    Od DHride v sekci PC - archiv
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 29-10-2006, 02:32