Hmm, tak na tom si už mohol robiť smaženicu z vajíčok.![]()
Hmm, tak na tom si už mohol robiť smaženicu z vajíčok.![]()
Původně odesláno od eraser
jo to byly kamínka, no běželo to bez problémů problémů a mám jen dobré vzpomínky :-)
hele dotaz. Co jsou to ty reputační body a o co přesně jde?? mám jich najednou 14 a netuším jak jsem k nim přišel, jak se udělujou a po kolika, prosím vysvětlete mi ten system dík...
Není to tak složité, stačí se podívat do pravidel.Původně odesláno od salat
Jinak doporučuji přečíst i ostatní pravidla SHW. Imho, k těm bodíkům jsi mohl dostat i komentář, zjistíš to, když přejdeš na svůj uživatelský panel![]()
pentium mmx 166mhz, 32mbram, disk 1,6G a voodoo 1 se 4mega paměti§ Když jsem si pustil Croca nebo NFS3 ( dodneška nejlepší závodní hra ) tak jsem civěl na monitor jak dement! Nádherná grafika a myslel jsem si že nic lepšího bejt nemůže!
mel jsem doma kdysi v1 4mb pci diamond,pak kratkou dobu diamonda v2 12mb pci, v soucasne dobe mam stb v3 2000 16mb agp + stb velocity 8mb agp,chtel by jsem si poridit 3dfx banshee idealne pci verzi ....
Bohužel jsem jí nikdy nevlastnil, ale u kámoše sem na 12MB Voodo2 pařil Halfa, já si o chvíli pozdějc koupil Matroxe G400..jojo, tenkrát to sem měl nejlepší komp na sídlišti, AMD K6II-500, 128RAM!!!, toho matroxe, a 10GBHDD
Jeden kousek VoodooII 12MB mam doma v supliku...zbyla po upgradu pocitace, tak jsem si ji nechal.....chtel bych nekdy zkusit zapojit do SLI, ale chybi me 2
Hmmm, SLI s Voodoo kartami ma vždy lákalo, no dospel som časovo do takého štádia, že TNT II Ultra spravila svoje, no a skorej mi zase vadila cena za dve Voodoo II karty, bol som rád, že som si mohol dovoliť aspoň jednu, hold v tej dobe som ešte nebrigádoval, takže kapsa bola prázdna.![]()
v dobe prvnich 3Dfx jsem pracoval v pocitacove prodejne, v ukazkovym kompu jsme meli napred prvni a pak i druhou verzi Voodoo, vzdy jsem lidem na tom ukazoval, jak krasne muzou vypadat NFS a tusim ze Turok. a oni si pak ty pocitace kupovali...jinak doma jsem mel V2.
mel jsem voodoo banshee, I, II, III . Nalsedovala Riva TNT 2 Potom jsem koupil za 12k Geforce 256 tusim s oznaceni anilhation pro a to byl panecku skok kupredu:-) Ach ty casy
Taky jsem mel Celerona 566, tenkrat to byl vyborne taktovatelny procesor. Mel jsem ho stabilne na 850 MhzPůvodně odesláno od boboco
![]()
Měl jsem voodoo 3. dobrá karta![]()
Mel jsem PII 300@450 a 128MB ram a napred jednu Voodoo II 8MB a pak casem i druhou Voodoo II taky 8MB s integrovanou SIS 6325 nebo nejak tak. Ale hral jsem NFS High Stakes a pak NFS porsche a nadhera. Mrzi me ze jsem je prodal. Byly to krasne krarty. Pak jsem mel GeForce 2 MX 400 32MB a pak GeForce 2 TI 64MB pak GeForce 3ti 200 64MB dalsi byla GeForec 4ti 4200 64MB AGP8 a pak prisla GeForce 5900XT 128MB + artic chladic a vcera jsem prodal svoji X800 256MB a dnes uz mam ASUS X1950pro! Ach jo tech penez pryc
Ja jsem priblizne rok vlastnil Voodoo 1, nemohl jsem si ji vynachvalit, ale jak me buh nema rad tak z nejakeho duvodu odesla zelena barva, takze letela pryc![]()
ještě stále mám doma Voodoo I