Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Nejde mi zvuk

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    7

    ahoj, nejde mi zvuk na windows xp, poradí mi někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,056

    Ahoj! Kde seženu křišťálovou kouli? Poradí mi někdo?

    V první řadě zkus napsat, co všechno jsi zkoušel.
    Potom zkus napsat (alespoň stručně) konfigiuraci tvého PC-HW.
    Taky info o systému (Service Packy apod.)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    7

    Fajn, mam notebook fujitsu siemens, windows xp, service packy 2, zvukovka je integrovaná.
    Zkoušel sem nějaký ovladače stahnout a nainstalovat ale šly tak tejden, pak už to zase nehrálo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    7

    celý je to Fujitsu siemens Amilo L1310G, 1.6GHz, 448Mb Ram, 128 grafika
    a zkoušel sem nainstalovat Realtek 5.28
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Figa
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    304

    Co se ti ukazuje ve správci hardwaru? Máš tam nějaký žlutý vykřičník?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    7

    Asi takhle, vykřičník tam byl a v ovládacích panelech ve zvuku bylo "zařízení neexistuje", takže sem ten ovladač odinstaloval, a nainstaloval znova, a když sem se pak kouknul do toho správce vykřičník tam nebyl a v ovl. panelech bylo normálně Realtek, ale nešla nastavit hlasitost, čož mi nejde do hlavy
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,056

    Zkoušel jsi i starší drivery?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    7

    ne nezkousel, myslis ze uz to pak pude porad? Kdybych vedel co jeto za zvukarnu tak je to sranda
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Speda
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    154

    Když nevíš co tam máš za integrovanou zvukovku tak se koukni třeba v everestu jinak skus to co ti psal FANYNEK starší drivery
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,056

    Citace Původně odesláno od Speda Zobrazit příspěvek
    Když nevíš co tam máš za integrovanou zvukovku tak se koukni třeba v everestu jinak skus to co ti psal FANYNEK starší drivery
    Jj. Everest mně vždycky podrží, když nevím vo co go. Prolez ho a určo něco najdeš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Speda
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    154

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Jj. Everest mně vždycky podrží, když nevím vo co go. Prolez ho a určo něco najdeš.
    Přesně tak když nevím co je zač Everest na 99% pomuže je to prostě program na diagnostiku pc a je FREE já teda použivám ultimate edition
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Pepe999 Zobrazit příspěvek
    zkoušel sem nainstalovat Realtek 5.28
    A kde jsi ho sebral, když aktuální je 4.06?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,056

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    A kde jsi ho sebral, když aktuální je 4.06?
    Já jsem našel na http://webdownload.fujitsu-siemens.c...J9UIB9hYFzgCoq verzi 5.10.0.5850 (Realtek AC97 - ALC655)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Já jsem našel na http://webdownload.fujitsu-siemens.c...J9UIB9hYFzgCoq verzi 5.10.0.5850 (Realtek AC97 - ALC655)
    A co se podívat do README.TXT? Jde o verzi 3.73.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,056

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    A co se podívat do README.TXT? Jde o verzi 3.73.
    Hups No vidíš, jaký jsou to lumpové? Tak proč tam píšou to 5.10.0.5850? Ale nic vážnýho by se nestalo. Jenom by mu to třeba začlo fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nejde mi zvuk
    Od pikina24 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-08-2011, 07:43
  2. nejde zvuk
    Od hudson161 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 15-07-2010, 13:31
  3. Nejde zvuk
    Od Venca555 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 19-06-2009, 22:05
  4. Nejde zvuk, pls help čím to ?
    Od Farrly v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-09-2008, 21:54
  5. nejde zvuk
    Od haniccka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-11-2007, 19:12