Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Fable: The Lost Chapters

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Alpin
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    27

    Zdravím pařani : ))
    Tak jsem zase začal hrát hru Fable a znova mě to chytlo. Chtěl bych zde rozvést diskusi, jestli taky hrajete, nebo jste hráli, vaše dojmy, vaše screeny.

    Tak se pochlubte.. : )

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Zdravím. Projel jsem asi 5x. Velmi povedená hra, i když v mnoha směrech nedotažená a celkem jednoduchá. Nicméně bavilo mě to fest. Nejlepší byly asi boje v aréně a soutěž Chicken Kicken. Zrovna jsem hledal screeny na starých záložních cd, ale bohužel jsem je nevypálil. Asi jsem nepředpokládal, že by se mi jednou mohly hodit do diskuze.
    Naposledy upraveno uživatelem Sikil79: 19-10-2008 v 23:01 Důvod: překlep:-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Alpin
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    27

    JJ, aréna suprová. Je pravda že hra byla hodně nedotažená a mě osobně vadilo to rozhodování. Ne samotný rozhodování, ale že krom ZLO-DOBRO nemělo větší vliv. Pokud jsi se stal starostou města, chování lidí bylo bezezměn atd. Nicméně mě to baví furt, hlavně to stárnutí : )

    Za koho si šel? Dobro, nebo zlo? : )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Za dobro, za zlo, neutrál. A nebo v mládí parchant a s přibývajícími roky svatoušek a taky obráceně. Teď jsem si vzpoměl: Našel jsi ten zakopaný poklad podle těch vodítek? Já nikdy. Musím se mrknout někde na fansite kde to vlastně bylo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    No zrovna před pár dny sem se díval na youtube na video o Fable 2...a těším se

    Fable mě naprosto dostal...i kamaráda, kterýmu sem to doporučil...styl boje, všemožné rozhodování...prostě super hra!

    A pokud bude čas..asi si ji znovu nainstaluju...

    dohrál sem to za dobro...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Alpin
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    27

    Já hrál pouze za dobro.
    Ten poklad mam takovej pocit že jsem vykopal, byl někde vedle mola. Jestli nekecám ted ale
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    No ja zacal prave fable hrat, takze bych mel dotaz. Taky se vam tak divne seka kurzor kdyz behem hrani jdete do menu? (myslim jedno zmacknuti esc-> zesednuti obrazovky)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Alpin
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    27

    Ne,
    možná to dělá, protože je to předělávka z X360 a nejsi první, kdo si na menu stěžuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Citace Původně odesláno od Alpin Zobrazit příspěvek
    Já hrál pouze za dobro.
    Ten poklad mam takovej pocit že jsem vykopal, byl někde vedle mola. Jestli nekecám ted ale
    Ten jsem vykopal taky. To byl ale poklad toho mrtvého námořníka. Myslím ten poklad co je ukrytý někde v Albionu.

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    No ja zacal prave fable hrat, takze bych mel dotaz. Taky se vam tak divne seka kurzor kdyz behem hrani jdete do menu? (myslim jedno zmacknuti esc-> zesednuti obrazovky)?
    Na staré sestavě ok (KT3 Ultra, Athlon 1800+, Radeon 9600XT, 512MB RAM), ale na současné mi vždy spadla, když jsem najel do options v hlavním menu, ale hra fungovala ok (teda apoň co jsem chvíli hrál, protože jsem to nainstaloval jen tak na vyzkoušení) a šlo to nakonfigurovat i tam. Kurzor se mi nesekal. Nemáš třeba zapnutou V-Sync? Mě se zase zpožďoval kurzor u Dooma 3 s V-Sync.

    Taky vám vypadne zvuk okolního prostředí, když použijete ve hře load (ne první, ale až v rozehrané hře)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele Alpin
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od Sikil79 Zobrazit příspěvek
    Ten jsem vykopal taky. To byl ale poklad toho mrtvého námořníka. Myslím ten poklad co je ukrytý někde v Albionu.
    Ne, tak ten jsem nenašel.

    Taky vám vypadne zvuk okolního prostředí, když použijete ve hře load (ne první, ale až v rozehrané hře)?
    Mě se kolikrát stane, že oni mluví, ale zvukový dopravou nejde, takže pusy melou naprázdno..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Sikil79 Zobrazit příspěvek
    Na staré sestavě ok (KT3 Ultra, Athlon 1800+, Radeon 9600XT, 512MB RAM), ale na současné mi vždy spadla, když jsem najel do options v hlavním menu, ale hra fungovala ok (teda apoň co jsem chvíli hrál, protože jsem to nainstaloval jen tak na vyzkoušení) a šlo to nakonfigurovat i tam. Kurzor se mi nesekal. Nemáš třeba zapnutou V-Sync? Mě se zase zpožďoval kurzor u Dooma 3 s V-Sync.
    Tohle vse sem zkousel, vcetne aa a af (respektive zapinat a vypinat atd a nic). Mam podezreni na to ze tohle dela buglej powerplay nebo proste jen bug v ovladacich.

    Jsem hned na zacatku hry. Narazil sem na jeden kvest se kterym si nevim moc rady. Kdyz me vypusti z cechu tak jdu hned do toho mesta blizko cechu, tam si me odchytla nejaka holcicka a zatahla me do stanu za svou mamu ktera pecovala vo synka kterej se sjel houbickama, rekla ze ty houbicky sezral na vyhlidce a ze jich par potrebuje aby se mohl udelat protijed, jenze na vyhlidce krome dvou dalsich sjetych kupcu nevidim zadny houbicky. Kupci me jen reknou ze jim houbicky vzaly mluvici dvere v cechu, ty mi ale jen reknou ze ma cesta je temna bla bla bla...
    Naposledy upraveno uživatelem cool.user: 21-10-2008 v 14:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele Alpin
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    27

    No ty houby chce ta čarodějka a myslím že chce čtyři ne?
    Jedna houba je na kupeckých polích u obchodníka.
    Další houba je v Cechu před démonickými dveřmi ve vodě.
    Další získáš po rozesmátí jedný ženský, která tu houbu snědla a je jí z toho špatně, to je myslím na vyhlídce.
    Tu poslední získáš splněním q. od chlapíka z cechovních lesů - to je trochu běhání.

    Doufám že se nepletu, tím posledním si už nejsem přesně jistej, ale myslím že tak to je. : )
    Dištak napiš, jak to dopadlo : )
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Ou, dik, ja myslel ze tohle bude nejakej lame kvest typu dobehni tam a tam seber 4 houby a vrat se, neco ve stylu v cechu sezen 4 jabka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele Alpin
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    27

    Nene, musíš to hold najít : )
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Alpin Zobrazit příspěvek
    Nene, musíš to hold najít : )
    No, aspon si chlapecek uzije
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. STALKER Lost Alpha
    Od Ivo Mašek v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-02-2013, 13:59
  2. Lost Planet 2
    Od Richmond v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-08-2010, 16:40
  3. Necrovision lost company
    Od Tony123 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-03-2010, 13:34
  4. Windows Server 2003: I/O packet lost problem
    Od Globas v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-01-2009, 10:50