Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 76

Téma: ASUS P5N-E SLI (problém s přetaktováním)

  1. #46
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Tak jsem znovu provedlo clear cmos. I s baterii. A stále nic. Nastavím hodnoty fsb uložím . spustím si znovu bis a hodnoty sou na default nastavení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Estez
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    176

    Citace Původně odesláno od grapherX Zobrazit příspěvek
    Tak jsem znovu provedlo clear cmos. I s baterii. A stále nic. Nastavím hodnoty fsb uložím . spustím si znovu bis a hodnoty sou na default nastavení.
    myslíš bez baterie (doufám)?
    ale jak to vypada, tak tam asi zakopany pes nebude ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Ne normálně s baterii.
    Hodiny a jiné nastavení drží. Ale když hodím přetaktovat CPU tak to neuloží. Prostě dám uložit a ukončit a poté když se podívám opět do biosu na tu položku tak je v defaultu nastavená.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Estez
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    176

    Citace Původně odesláno od grapherX Zobrazit příspěvek
    Ne normálně s baterii.
    Hodiny a jiné nastavení drží. Ale když hodím přetaktovat CPU tak to neuloží. Prostě dám uložit a ukončit a poté když se podívám opět do biosu na tu položku tak je v defaultu nastavená.
    ale jak psali ostatni, tak baterii musis vyndat, nekdo psal i na 5min!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    TO už jsem taky zkoušel a nezabralo to. Stále stejny vysledek
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Neskúšal si taktovať nejakou utilitou vo windowse? ja len či aspoň dôjde ku zmene fsb, keď to cez bios nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    Nebyla náhodou ta deska z výprodeje? Jak se tak koukám, tak všechny běžné postupy oživení nepomohly.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Citace Původně odesláno od -HoNY- Zobrazit příspěvek
    Nebyla náhodou ta deska z výprodeje? Jak se tak koukám, tak všechny běžné postupy oživení nepomohly.
    Jo byla to výprodejová deska od Mironetu z původních cca 1700Kč byla slevněna na 890Kč. Bylo vidět ,že byla nová ,ale nedostal jse k tomu žádné příslušentsví ani cd nic.

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Neskúšal si taktovať nejakou utilitou vo windowse? ja len či aspoň dôjde ku zmene fsb, keď to cez bios nejde
    Nezkoušel. Která utilita je na to nejlepší?
    Naposledy upraveno uživatelem -HoNY-: 28-12-2008 v 00:54 Důvod: sloučeno
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Môžeš vyskúšať napr. setFSB.
    Neskúšal si v biose namiesto Manual OC - A.I. overclock?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Estez
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    176

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Neskúšal si v biose namiesto Manual OC - A.I. overclock?
    to uz pry zkousel, take nic :/
    Naposledy upraveno uživatelem Estez: 27-12-2008 v 12:14
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Môžeš vyskúšať napr. setFSB.
    Neskúšal si v biose namiesto Manual OC - A.I. overclock?
    zkus to! pak eště můžeš zkusit clockgen ,mě fungoval na asusce p5b-vm,taky sem na ní nemoh taktit v biosu ale ve win to šlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Ten program SetFSB nefunguje jelikož můj chipset nepodporuje. Ale ten ClockGen už funguje. KDyž zvýším FSB tak CPU-z už ukazuje vyšší nastavené hodnoty. Takže OC a dece funguje. Ale jakto ,že to nefunguje v BIOSU ?

    Jinak lavjoy tisíceré díky za ten program.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od grapherX Zobrazit příspěvek
    Ale jakto ,že to nefunguje v BIOSU ?
    Nemôže to mať súvis s feature C.P.R. (CPU parameter recall)? To by malo fungovať tak, že pokiaľ nastavené parametre neumožňujú štart pc, tak bios nastaví defaultné hodnoty. Prečo však nastavuje default pri akomkoľvek oc je záhadou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    Prečo však nastavuje default pri akomkoľvek oc je záhadou.
    Možná proto, že je z výprodeje za tak levný peníz a prodávající o tom ví.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od grapherX Zobrazit příspěvek
    Jo byla to výprodejová deska od Mironetu z původních cca 1700Kč byla slevněna na 890Kč. Bylo vidět ,že byla nová ,ale nedostal jse k tomu žádné příslušentsví ani cd nic.
    Zkusil bych ji reklamovat a jako důvod uvést tu hlášku při postu (detekován procesor). Na reklamaci bych sebou odnesl desku + CPU, aby to bylo případně možné předvést. Je možné, že to byla nějaká zabugovaná série, u které se vada projeví jen za určitých okolností (jako je třeba tvůj případ).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední