Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: ICQ6 + historie zpráv + visty

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    578

    Zdravím nevím jestli to sem můžu dát, ale v této sekci je asi nejvíce lidi.

    Nedaří se mi najít, kde se ve vistach u icq 6 uklada na disk historie....u XP to bylo velmi jednoduchy, ale tady u tech vist to proste není k nalezení.

    Zajisté mam povolené zobrazování neviditelných složek......netušíte nekdo???....kde se to na disku nachází???..poradte prosím
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    C:\Users\název účtu\AppData\Roaming\ICQ Alespoň myslím....... Přijaté soubory jsou v C:\Users\název účtu\Documents\ICQ
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    578

    Jo dekuji ti je to tam....ovšem provedeni toho u ICQ6 je fakt blbé....zlata 5.1..je to namaštěný vjednom souboru...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od Commanderwar Zobrazit příspěvek
    Jo dekuji ti je to tam....ovšem provedeni toho u ICQ6 je fakt blbé....zlata 5.1..je to namaštěný vjednom souboru...
    Za málo. Njn. Pokrok nezastavíš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    355

    Kdyz uz jsme u toho ICQ6, tak to sem placnu. Nevite nekdo, jak nastavit, aby se mi ICQ6 po spusteni pocitace neoteviralo na plose, ale jen vpravo dole na liste? (stejne jako napr. SKYPE).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od pcmaker Zobrazit příspěvek
    Kdyz uz jsme u toho ICQ6, tak to sem placnu. Nevite nekdo, jak nastavit, aby se mi ICQ6 po spusteni pocitace neoteviralo na plose, ale jen vpravo dole na liste? (stejne jako napr. SKYPE).
    Jo kámo, to by mě taky zajímalo. Od přechodu z verze 5.1 mi to nějak taky vrtá hlavou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,810

    Snad tim nikoho neurazim .. ale vse nize popsane jde resit prechodem na mirandu .. navic i mene zkuseny clovek si celkem jednoduse muze udelat vlastni pack s pluginy ktere potrebuje .. pak jiz neni potreba nic instalovat a jednoduse prenesenim adresare muze pack spoustet v jakemkoliv pc .. Nastaveni mirandy se ze zacatku bude zdat mozna trosku slozite ale je to tim ze je opravdu rozmanite a da se nastavit temer cokoliv .. icq6 jsem zkusil ale vydrzel jsem na nem 1 den .. uz jen diky odesilanim zprav pomoci alt+o a ne alt+s
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Snad tim nikoho neurazim .. ale vse nize popsane jde resit prechodem na mirandu .. navic i mene zkuseny clovek si celkem jednoduse muze udelat vlastni pack s pluginy ktere potrebuje .. pak jiz neni potreba nic instalovat a jednoduse prenesenim adresare muze pack spoustet v jakemkoliv pc .. Nastaveni mirandy se ze zacatku bude zdat mozna trosku slozite ale je to tim ze je opravdu rozmanite a da se nastavit temer cokoliv .. icq6 jsem zkusil ale vydrzel jsem na nem 1 den .. uz jen diky odesilanim zprav pomoci alt+o a ne alt+s
    Souhlas
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,707

    Já teda tohle řešil vždy mým oblíbeným qipem. Je taky přenosný a taky funguje podobně jako miranda (s míň protokoly. Stejně pokud používá ICQ6 tak nic víc než ICQ protokol nepotřebuje Výběr je na něm..
    Odpovídat lze po přihlášení