Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Akasa Zen

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    15

    Zdravím,
    potřeboval bych vědět jestli k sobě půjde bez problémů case Akasa Zen (black) + Fortron FSP400-60GLN a dále:
    Intel Core 2 Duo E6300 + Scythe SCKTN-CU1000 Katana (dobrá volba?)
    Gigabyte GA-965P-DS3
    Sapphire Radeon X1800GTO
    Seagate Barracuda 7200.10

    Původně jsem chtěl Chieftec LBX-02, ale ten nejsou schopni prodejci dodat, navíc nevím jaký je v něm zdroj. Akasa se mi líbí a nově zvolený Fortron by měl na tuto sestavu stačit.

    Díky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér Avatar uživatele Lamak
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    97

    Citace Původně odesláno od Petr Nevřela
    Zdravím,
    potřeboval bych vědět jestli k sobě půjde bez problémů case Akasa Zen (black) + Fortron FSP400-60GLN a dále:
    Intel Core 2 Duo E6300 + Scythe SCKTN-CU1000 Katana (dobrá volba?)
    Gigabyte GA-965P-DS3
    Sapphire Radeon X1800GTO
    Seagate Barracuda 7200.10

    Původně jsem chtěl Chieftec LBX-02, ale ten nejsou schopni prodejci dodat, navíc nevím jaký je v něm zdroj. Akasa se mi líbí a nově zvolený Fortron by měl na tuto sestavu stačit.

    Díky za rady.
    Tuhle bedynku jsem si koupil nedavno a je super...jinak tady najdes recenzi
    http://www.ventum.net/item/show/akasa-zen-cista-mysl

    Vubec bych se nebal, ze bys mel mit problem s instalaci HW. Jen teda par poznatku...pokud chces dat mechaniku za nejvrchnejsi vyklapovaci zaslepku, tak to udelej driv nez namontujes zdroj. Pokud chces, muzu ti nafotit konkretni detaily.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    15

    Díky za info z praxe, recenzi jsem si četl, vychází to pěkně. Jen jsem chtěl mít jistotu, že tam vleze ten chladič. Jestli můžeš poslat nějaké fotky, budu rád, můj mail: nevrela.petr@post.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele Lamak
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    97

    Ok, nafotim to a poslu (mam tu cernou verzi), ale ted mam vybitej digital a pak budu mit cas az ve ctvrtek, takze pokud to nespecha, tak bych to poslal az pak a jestli si vzpomenu co me jeste nastvalo, tak dam vedet. Kdyby to spechalo, tak dej vedet a ja to nejak zkusim udelat.
    Protoze jsem ted skladal ten samej pocitac sobe tak k tomu vetraku jsem zde daval hlasovat a vyhral to AC freezer 7 jinak je to na foru zde:
    http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=2175
    Do skrine se ti to vleze, jen asi budes muset oddelat windtunel, ale ten by ti byl stejne na nic, protoze ma ten chladic tusim vetrak z boku a ne z vrchu.

    IMHO co se tyka komponent, tak bych si mozna priplatil za Gigabyte DS4, nebo bych v cene DS3 vzal bud MSI (mam ho sam) nebo ASUS.
    Zdroj by stacit mel...ja mam 400W Akasu a spokojenost.

    EDIT: Jeste jsem si vzpomel na drobnost. V recenzi je tusim, ze to ma vylomovaci zaslepky a kdovi co jeste. Tak ja mam normalne sroubovaci, byla k tomu hromada sroubku a jeste trosku "problem" jsem mel se zapojenim predniho audio panelu, protoze na desce mam konektor uplne u zadni strany bedny a ten kabel zepredu tam malem nedosahl, takze je v te bedne trochu naplej. To tlacitko se opravdu dost vykla, ale nijak se nezasekava, nebo tak.
    Naposledy upraveno uživatelem Lamak: 07-11-2006 v 00:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    15

    Freezer 7 Pro vypadá taky slušně a cenově vychází líp, takže uvidím jak pohnou s cenou v obchodě a zřejmě jej objednám s casem.
    DS4 už nemusím řešit, protože mi tady leží DS3 - už tak jsem navyšoval rozpočet, takže další zvyšování nebylo možné. A protože mi tady takhle už pomalu 14 dní leží všechny komponenty, rád bych tu skříň objednal co nejdřív. Zítra si zavolám na dostupnost, protože ta se může pěkně lišit od údajů na stránkách a večer možná objednám.
    Snad to s tím audiem taky nějak vyjde a tlačítko nebude moc otravovat. Hlavně, aby byla pevná, dobře větrala a vše do ní vešlo, což potvrzuje recenze, tak snad budu spokojený :-) Fotky si rád prohlídnu i během objednávky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele Lamak
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    97

    Ok nafotim to jak me to vyjde, jinak to tlacito je v pohode, me to nijak neotravuje. Nevim kde nakupujete, ale ja jsem bral z obchodu 100MEGA a pak nebo jsem ji zahlidl v AB-COMu, takze kdyby ji nemeli, ta to muzete zkusit tam.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zdroj AKASA
    Od Malevil v sekci Zdroje
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-05-2007, 19:14
  2. akasa vs seasonic
    Od dodo2 v sekci Zdroje
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 26-01-2007, 09:34