Stačí ti tohle???
http://megarapid.eu/
Myslím, že by mohlo![]()
proč? pokud máš aspoň 2Mbit net, tak je to v pohodě. Já stahuju seriály hlavně v HD - když jsou k dispozici.
Protoze serialy (az na vyjimky) nepovazuju za natolik kvalitni umelecke dilo po graficke strance ze bych mel mit nutkani je stahovat v HDcku, hlavne kdyz vetsina serialu ktere sleduju by se daly zaradit do kategorie sitcomu. Navic je skladuju na disku a kdybych mel mit vsechny v HDcku tak bych potreboval dalsi disk. Jako sou asi dva serialy kde bych o HDcku mozna aj uvazoval, ale u toho uvazovani to aj skoncilo.
Btw: jen si dovolim male pripomenuti. Czshare ma opet akci, 60GB/99kc.
Nechci vyvolavat flame, ale ja bych naopak rekl, ze drtiva vetsina downloadu na rapidshare obsahuje tak ci jinak copyrighted material. Takze legalni, striktne vzato, nejsou.legalni je i vetsina tech downloadu...
Ono ke kazdemu hloupemu videjku ma nekdo copyright, kazdy druhy ne-amatersky obrazek take neni zdarma, a to nemluvim o hrach, muzice, filmech... Muj skromny nazor, tak jak to sleduji, je ze na rapidu je 99,8% downloadu porusujicich autorska prava.
Nechci tim vyvolavat flame, vim ze stahovani pro osobni potreby (at je to cokoliv) je legal a nechci se prit, ale take nechci nechat bez komentare ze vetsina downloadu je legal. Neni. Kdyby byla, tak by nemizely tak rychle a casto jako para nad hrncem![]()
Stahování multimédií pro osobní potřebu je stále nepostižitelné, ať jsou copyrightované nebo ne. Trestné je jen jejich nabízení. Software, pokud není zdarma, je ilegální stahovat za všech okolností.
Pokud na to koukas na monitoru, tak ano. Ovsem my co mame petimetrove platno musime tahat HDcka, protoze SDcka jsou hrozne nekvalitne udelane, takze se na ne neda divat. Kdyby SDcka serialy byly podobne kvalitni jako DVD, tak by to rozliseni nevadilo, ale touha po co nejmensi velikosti z nich dela jakesi kostickate hnusy. :-(
Navic HDcka narozdil od SDcek maji vicemene vzdycky pribaleny 5.1 track, zatimco SDcka maji nejake MP3 joint stereo, coz je take dost hruza.
Co se tyce Rapidu, tak ja byt na jeho miste bych si moc nevyskakoval, protoze docela ztraci market share. V dobe kdy byl etalonem pro sdileni a clovek nemusel resit co kde lezi, protoze vsechno bylo na nem jsou pryc. Dneska uz ma podil tak nekde kolem 60ti% a zbytek pelotonu mu zacina dychat na zada.
Jsem čerstvým uživatelem Rapida a tyhle nově zjištěné informace mě velmi nemile překvapily. Popravdě řečeno mě nemile překvapila i rychlost (mám 100Mbit), nečekám sice bůhvíco, ale ani ne Mb/s je opravdu nic moc. Onen denní limit je vyloženě směšný. Čili otázka zní, které úložiště je nejvýhodnější? Jak z hlediska obsahu, tak poměru cena/služby (rychlost, objem dat). Předem díky.
Já, jakožto dlouholetý předplatitel premium rapidshare jsem okamžitě zdrhnul jinam. Platil jsem jim hromadu peněz a potom mě tak omezili, že jsem se na ně vykašlal. Teď si předplácím jen data na hellshare a quickshare.
Já stahuju všechno přes free, nechám to běžet doma na HTPC na JDownloaderu a za 2-3 dny je fullhd film 16 GB staženej (takže kolem 5 GB za den stáhnu i přes free) - a to ještě jenom pokud tam nejsou kombinovatelný odkazy z víc úložišť (což většinou jsou, takže pak můžu stahovat několik částí současně). Zatím nějak moc nevidím důvod, proč kupovat premium účty, zatím jsem vždycky v rozumný době stáhnul všechno, co jsem kdy stahovat chtěl(ale pravda, nikam nespěchám)