http://www.novinky.cz/internet/cenovy-servis--ceny-pameti-rapidne-klesaji_100583_l41k5.html
tak snad nám ty ceny začnou klesat, nestih sem si ověřit co je na tom pravdy...
tak snad nám ty ceny začnou klesat, nestih sem si ověřit co je na tom pravdy...
Ano to je pravda!
Sám jsem si všiml v různých obchodech, že ceny modulů RAM klesají. Slovo rapidně bych možná ještě nepoužíval, ale kdo ví...
Sám jsem si všiml v různých obchodech, že ceny modulů RAM klesají. Slovo rapidně bych možná ještě nepoužíval, ale kdo ví...
[QUOTE=tgfh]Ano to je pravda!
Sám jsem si všiml v různých obchodech, že ceny modulů RAM klesají. Slovo rapidně bych možná ještě nepoužíval, ale kdo ví...[/QUOTE]
jo, už na to taky koukám:) tak snad...
Sám jsem si všiml v různých obchodech, že ceny modulů RAM klesají. Slovo rapidně bych možná ještě nepoužíval, ale kdo ví...[/QUOTE]
jo, už na to taky koukám:) tak snad...
[quote=BlackFrog]jo, už na to taky koukám:) tak snad...[/quote]
JJ, taky jsem si toho všiml, už od minulého týdne, přitom velkosklady prohlašovaly, že do konce roku ceny URČITĚ dolů nepůjdou:thumbdown. No, bylo by fajn, kdyby se to udrželo, ale můj osobní tip je, že ještě do Vánoc polezou nahoru... ale bylo by krásné kdybych se mýlil:)
JJ, taky jsem si toho všiml, už od minulého týdne, přitom velkosklady prohlašovaly, že do konce roku ceny URČITĚ dolů nepůjdou:thumbdown. No, bylo by fajn, kdyby se to udrželo, ale můj osobní tip je, že ještě do Vánoc polezou nahoru... ale bylo by krásné kdybych se mýlil:)
Taky sem si pod slovem "rapidne" predstavoval trochu vetsi cisla, ale aspon neco. Me to muze bejt ale stejne jedno, protoze ted nic kupovat nehodlam.