Stažení dat z HDD digisatelitu do PC
Ahoj,
prosím Vás o radu jak stáhnout nahraná data z HDD ze satelitního receiveru do PC. Jde o TechniSat DigiCorder S2 160GB s výstupem USB. Pokud do USB připojim flash disk tak data v pohodě stáhnu a nahraju do PC ale rád bych spojil satelit s PC přímo kabelem. Na satelitu není klasický USB výstup ale jeho protikus, tzn. že jsem ho k PC připojil USB kabelem se stejnými koncovkami a obou stranách (snad se tomu říká AA kabel) ale satelit takto připojený počítač nenajde. Nešlo by PC/Notebok nějak nastavit aby se choval jako flashdisk? Díky moc za rady
prosím Vás o radu jak stáhnout nahraná data z HDD ze satelitního receiveru do PC. Jde o TechniSat DigiCorder S2 160GB s výstupem USB. Pokud do USB připojim flash disk tak data v pohodě stáhnu a nahraju do PC ale rád bych spojil satelit s PC přímo kabelem. Na satelitu není klasický USB výstup ale jeho protikus, tzn. že jsem ho k PC připojil USB kabelem se stejnými koncovkami a obou stranách (snad se tomu říká AA kabel) ale satelit takto připojený počítač nenajde. Nešlo by PC/Notebok nějak nastavit aby se choval jako flashdisk? Díky moc za rady
Nevypadá to, že by to mohlo přímo jít. Případně když už, tak aby se satelit choval jako Mas storage, takové Win XP ze sebe nikdy Flash disk neudělají :D:D:D
Existují kabely RS-232 na RJ-45, ale bez nějakých ovladačů s tím asi stejně nic neuděláš :(
Existují kabely RS-232 na RJ-45, ale bez nějakých ovladačů s tím asi stejně nic neuděláš :(
Já bych ten disk skusil vindat pokud to není zaplombovaný,typuku ho beztak na SATA bo PATA a to už bys měl do compu píchnout
A nebo jednodušejc pořídit si externí USB disc
A nebo jednodušejc pořídit si externí USB disc
[QUOTE=Jiziii;177716]Já bych ten disk skusil vindat pokud to není zaplombovaný,typuku ho beztak na SATA bo PATA a to už bys měl do compu píchnout
A nebo jednodušejc pořídit si externí USB disc[/QUOTE]
Dobrej nápad ale po tejdnu co to mám doma se v tom vrtat fakt nechci :-) Jinak zaplombovaný to je
A nebo jednodušejc pořídit si externí USB disc[/QUOTE]
Dobrej nápad ale po tejdnu co to mám doma se v tom vrtat fakt nechci :-) Jinak zaplombovaný to je
Dost casto je to sice normalni disk, ale v necitelnem formatu. TJ napred si radeji zjisti jaky file system ten recorder pouziva.
[QUOTE=mstejska;177901]Dost casto je to sice normalni disk, ale v necitelnem formatu. TJ napred si radeji zjisti jaky file system ten recorder pouziva.[/QUOTE]
No s největší pravděpodobností je v tom nejaká distribuce Linuxu takže Ext 2,3 (4 asi ne)typuju
takže by to s největší pravděpodobností veen dostal
Ale já bych to fakt viděl na ten externí disk :thumb
No s největší pravděpodobností je v tom nejaká distribuce Linuxu takže Ext 2,3 (4 asi ne)typuju
Ale já bych to fakt viděl na ten externí disk :thumb
[QUOTE=Jiziii;177907]No s největší pravděpodobností je v tom nejaká distribuce Linuxu takže Ext 2,3 (4 asi ne)typuju
Ale já bych to fakt viděl na ten externí disk :thumb[/QUOTE]
Dá se to nějak zjistit na čem to běží? Z tohohle se toho moc zjisti nedá http://www.technisat.com/index8bab.html?nav=Sat_DVB_S_,en,64-61
Ale já bych to fakt viděl na ten externí disk :thumb[/QUOTE]
Dá se to nějak zjistit na čem to běží? Z tohohle se toho moc zjisti nedá http://www.technisat.com/index8bab.html?nav=Sat_DVB_S_,en,64-61