Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 50

Téma: Můžu mít 3x 256MB Ram??

  1. #31
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od horsefeathers213 Zobrazit příspěvek
    No A Muzu Vedet Co Mam Kupovat Novyho?
    1) Velky pismena se pise jen na zacatku vety a ve jmenech a dalsich vyjimkach.
    2) zacal bych clear cmosem
    3) napsal bych sem konecne co mas sakra za desku. Je to tady jak u trotlu, desekrat ti pisem at nam neco reknes a ty nas porad jen ignorujes
    4) Pokud si to tam doopravdy narval nasilim (coz vzhledem k zarazce moc nechap ale budiz) existuje sance ze si muzes koupit rovnou novou desku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    29

    Aha, Tomu Se Mam Smat? Vtipny, Uz Se Smeju, Ale Do Smichu Mi Moc Neni. No Ta Deska Je Msi Mainboard Mb1137d
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xstreetfighter
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    462

    pro zacatek bych pro tebe napsal, kde se obvykle píší velká písmena...
    a) rodná (křestní) jména, příjmení, přídomky a přezdívky
    b) příslušníci rodů a rodin
    c) jména příslušníků národů a národností, obyvatel světadílů, zemí a jejich částí, měst/obcí a jejich částí, hvězných těles
    d) postavy náboženské, mytologické
    e) oficiální názvy hudebních (aj. uměleckých) skupin a sportovních klubů
    f) jména zvířat
    g) jména pohádkových bytostí, hrdinů (dětských) knížek, filmů, alegorických postav atp.
    h) některé tradiční tituly
    i) přídavná jména odvozená od osobních jmen příponami -ův (-ova, -ovo), -in (-ina, -ino)

    Musíš být opravdový mistr narvat něco do místa, do kterého toto není určeno, ale chybama se člověk učí, jako první věc bych ti,pokud se chceš dopracovat nějakého výsledku, doporučoval, aby si začal opravdu spolupracovat.
    Již v mém prvním příspěvku jsem ti vysvětlil, jak vyndat baterku, já bych ti doporučil vrátit vše na původní místo tak jak to bylo, jestlis to ještě neudělal tak vytáhni tu baterku z té desky. Pokud deska nepojede, je velice pravděpodobné, že jsi jí svým jednáním zničil,odepsal,poslal do věčných lovišť. Je ovšem potřeba z tvé strany jistý FEEDBACK, takže udělej to co sem ti napsal a pak se ozvy co se stalo a nebo spíš nestalo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    29

    No, Tak Jelikoz Jsem Na Netu Na Mobilu A Tady Pisu Jen Velkyma Pismenama, Tak Se V Mem Prispevku Zobrazuji Zacatecni Pismena Velkyma. Jinak Diky Za Hodinu Cestiny... Tu Baterku Vyndam A Vse Co Tam Bylo Nandam Z5 A Zapnu To, Uvidim Co To Napise.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    29

    no, tak jsem vyndal baterku a dela to to same, jako kdyz tam ta baterka je. to je, ze vetracky bezi a kontrolky sviti, nic vic nic min.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od horsefeathers213 Zobrazit příspěvek
    Aha, Tomu Se Mam Smat? Vtipny, Uz Se Smeju, Ale Do Smichu Mi Moc Neni. No Ta Deska Je Msi Mainboard Mb1137d
    Takový model neexistuje.

    Z toho, co jsem tu přečetl si myslím, že jde od desku pro P4 s DDR. Není na čase svěřit sestavu do rukou odborníků?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    29

    no do rukou odborniku, to bych rad, ale ja to potrebuji hned a nikoho po ruce nemam
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od horsefeathers213 Zobrazit příspěvek
    no do rukou odborniku, to bych rad, ale ja to potrebuji hned a nikoho po ruce nemam
    Neříkej, že v okolí bydliště nemáš žádnou prodejnu počítačů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xstreetfighter
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    462

    to mě ani nenapadlo, máš pravdu HoNY ani Google nic nenašel. Víš co? Podivej se poradne po te desce a opis sem všechno co je tučnějším a větším písmem. Každopádně je to všechno teda pekelně divný. Pokud si všechno dělal tak, jak ti bylo porazeno, vypadá to s tebou špatně když deska nereaguje. S největší pravděpodobností jsi ji zničil. Opravdu je na čase svěřit to do rukou někomu kdo má aspoň ponětí...věř mi
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    29

    Na te desce je stitek a na nem napsano. P4PB 400C-FL
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xstreetfighter
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    462

    no KONECNE!!! tak sem se docetl ze ta deska ma:
    - 3x DDR333 DIMM sockets
    - maximální velikost paměti 3GB
    a je pro:
    Intel® Pentium® 4, Celeron®
    - 533/400MHz Front Side Bus
    - Hyper-Threading podpora až 3.06G
    ovšem ty to máš pořád stejně že?nejede ti to co? Ja ti muzu akorat doporucit pujcit si nekde pamet DDR 333 o defacto libovolne kapacite, zase provest clear CMOS, pokud to nepojede tak je to v řiti a můžes si koupit jinou
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xstreetfighter
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    462

    to horsefeathers-podle me si ale neco nevyndal, protože se mi nezdá, že by tohle odpálilo celou desku, opravdu si všechno uvedl do stavu "před testem"?
    pro ostani at to nemusite hledat:
    Specifikace:

    VIA P4PB 400 Specifications
    AGP 8X a 400/533MHz FSB podpora pro Pentium® 4 až do 3,06GHz
    Processor
    - Intel® Pentium® 4, Celeron®
    - 533/400MHz Front Side Bus
    - Hyper-Threading podpora až 3.06G
    Chipset
    - VIA Apollo P4X400 North Bridge
    - VT8235 South Bridge
    System Memory
    - 3x DDR333 DIMM sockets
    - maximální velikostpaměti 3GB
    Rozšiřující sloty
    - 1 AGP 8X/4X slot ( 1.5V Support )
    - 5 PCI slots
    - 1 CNR slot
    Overclocking
    - 100MHz up to 200MHz adjustment by 1MHz Increments
    - Nastavitelný Vcore/Vdimm/Vagp
    - BIOS Overclocking Auto-Recovery
    System Monitoring & Management
    - CPU Temperature Monitoring
    - CPU Voltage Monitoring

    Integrovaný IDE - 2 x ATA133/100 Connectors
    Integrovaný FDD - 1 x FDD Connector
    Integrované Audio - VIA VT1616 6 Channel AC'97 CODEC
    Integrovaný IEEE 1394 - VIA VT6306 IEEE 1394 (Optional)
    I/O porty
    - 2 USB 2.0/1.1 Connectors for 4 Additional Ports
    - 2 IEEE 1394 Ports (Optional)
    - 1 Audio pin-header for SPDIF (Optical & RCA), Rear, Sub/Center
    - CD Audio-in Connector
    - AUX-in Connector
    - Voice Modem Connector
    - IR Connector
    - Wake-on-LAN, Wake-on-Ring
    - CPU/Power/Sys FAN
    - 20-pin ATX Power, 4-pin ATX AUX 12V Power
    - 1 x Buzzer
    - 1 DIP Switch for 100/133/Auto FSB Setting
    - System Intrusion Connector
    - Smart Card Reader Connector
    Zadní I/O panel
    - 1 PS2 mouse Port
    - 1 PS2 keyboard Port
    - 1 RJ 45 100/10Mb LAN Port
    - 2 USB 2.0/1.1 Ports
    - 2 Serial Ports
    - 1 Parallel Port
    - 3 Audio Jacks: line-out, line-in and mic-in
    - 1 Game/MIDI Port
    Form Factor
    - ATX
    - 30.5cm x 22.5cm
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 468782474.jpg 
Zobrazení: 93 
Velikost: 83.2 KB 
ID: 8200  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Výborné čtení, po vyřešení problému prosím přesunout do vtipárny :-).

    Ale teď vážně, jestli se mu opravdu povedlo tam tu paměť narvat tak, že i zacvakl packy co ji drží, musel použít dost hrubou sílu. A určitě to dělal na desce v case, takže kdoví co se tím tlakem a prohnutím na PCB poškodilo. Druhá věc je, že jestli to pak zapnul, určitě se zkratovaly nějaké vývody v patici pro paměť, a je docela reálné že deska odešla (a možná ne jen ona, třeba sebou vzala i ty druhé dva moduly).
    Ale nová z bazaru bude za pár stovek, takže to tak bolet nebude. Holt chybami se člověk učí, ale jen blbec vlastními ...:-) (neber si to osobně).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xstreetfighter
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    462

    na aukru ji mají za cca 530,- tak si budeš muset odpustit cigárka před školou s kámošama a zainvestovat, osobně bych už asi koupil vyšší třídu, navíc zanedlouho budou vánoce...jinak asi souhlas s Johnym_g, zkus jiný ramky a jestli to nepojede hoď to z okna
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    jen bych pri tom zkouseni cizich ramek nepouzival sloty, kde byla narvana ta SD-RAMka - mohlo by to znicit i ty cizi ramky... ona je teda sance ze je to znici uz ve vsech slotech, ale mensi nez v tom ktery byl "prekonvertovan"
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. DDR2: jaké DDRII můžu použít pro rozšíření
    Od Tanajewski Michal v sekci Operační paměti
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 13:10
  2. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-03-2009, 19:37
  3. Můžu vymazat za chodu CMOS?
    Od kirby16 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 21-01-2009, 17:31
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-01-2007, 16:03
  5. Jaký OS můžu nainstalovat?
    Od Spectra Support v sekci Spectra - FAQ (z HW i SW oblasti)
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-10-2006, 02:16