Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Intel GME950 a MSI U100 WIND

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    5

    Mám ntb MSI U100 Wind a procesorem intel atom (1.6 GHz), RAM 2GB (667), HDD 120GB, a již výše zmiňovanou grafickou kartu (intel GME950). Os Windows XP. A seká se mi třeba i najetí upozornění u qipu že mi někdo píše Nebo nějaké přechody na internetových stránkách. Grafické programy (Corel,Photoshop) spustit jdou v pohodě, ale když pohybuju s nějakým objektem tak se to taky seká. V informacích v Intel media graphic accelerator mám maximum graphic memory 64MB a minimum 8MB, ale ať dělám cokoliv nepřesáhne graphic memory in use 11MB. Jde to nějak zvednout abys se mi i banality jako qip přestaly sekat? Nebo existuje nějaká jiná pomoc? Nebo je to prostě málo výkonným procesorem Intel Atom? Budu vděčnej za jakoukoliv pomoc!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Mas tam aktualni ovladace ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    5

    ano za stránek intelu (6.14.10.4926)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele matheasek
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    145

    špatný ( sekaný ) stránkování dělají většinou ovladače, pokud máš nejnovější, zkus nějakou starší verzi :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    5

    Tak změna po zkoušení více ovladačů žádná...pořád se to seká...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,441

    Co vytížení procesoru, kolik je? Myslím že s velikostí paměti na grafice tohle souviset nebude ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,596

    jen drobny detajl - ta grafika je GMA ne GME
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    5

    dobře omlouvám se.ve všech testech na netu bylo GME...vytížení procesoru v taskmanageru když sem něco dělal a sekalo se to tak maximálně 67 procent.nevím jestli je to moc nebo v normálu.ale nepřipadá mi že by to bylo moc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    To XP má SP2 nebo 3, že?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    5

    Nainstalovaný z obchodu Windows XP Home SP3. Možná jsou nainstalovaný špatně taky sem nad tím přemýšlel...
    Naposledy upraveno uživatelem mattisse: 11-11-2008 v 13:20
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    Jaké je to verze QIPu?

    Ovladače chipsetu jsou nainstalovaný?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Pomohlo něco ? IMHO to bude procesorem , říkám pořád, že Atom zvládá horko těžko kancelařinu, ale nic víc a ne víc současně spuštěných procesů...hlavně s XP Na Photoshop s tímhle fakt nee, výkonem to je za Athlonem XP o stejné frekvenci a na takové sestavě se mi Photoshop chová stejně (ač u mne je to hlavně SDRAM paměťmi).

    Těch 11 MB je současné využití paměti karty, tím to nebude, ve 2D to je normální hodnota; do 64 MB je ještě dost.
    Odpovídat lze po přihlášení